SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Halep și-a aflat adversarele din grupă de la Turneul Campioanelor! Face parte din grupa roșie + Când va juca primul meci

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 13:57

Simona Halep este pentru al 3-lea an consecutiv la Turneul Campioanelor de la Singapore, unde se întâlnesc cele mai importante jucătoare ale lumii.

update

Simona Halep va juca în meciul de deschidere de la Turneul Campioanelor, contra lui Madison Keys, duminică, de la ora 12:00.

În chiar primul an a obținut cel mai bun rezultat. A ajuns în finală, unde a pierdut împotriva Serenei Williams. Jucătoarea din SUA nu va participa la ediția din acest an din cauza unei accidentări.

Până acum sunt 7 jucătoare care și-au asigurat prezența la acest turneu. Svetlanda Kuznetsova va ajunge și ea în dauna Johannei Konta doar dacă va câștiga turneul de la Moscova.

Turneul Campioanelor începe duminică și va fi în direct la DolceSport și liveTEXT pe GSP.Ro. 

Grupa ROȘIE
Angelique Kerber
SIMONA HALEP
Madison Keys
Dominika Cibulkova 

GRUPA ALBĂ
Agnieszka Radwanska
Karolina Pliskova 
Garbine Muguruza
Svetlana Kuznetsova / Johanna Konta 

Doar Cibulkova o conduce la întâlnirile directe:

Simona Halep vs Angelique Kerber 4-3
Simona Halep vs Madison Keys 4-1
Simona Halep vs Dominika Cibulkova 2-3

696026 696026 grupe campioanel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
1650053691908998
Milos Ratulea  •  23 Octombrie 2016, 14:18

Da, cred ca Simona va castiga , de data asta turneul campioanelor. Hai Simona!

10210848045264235
Taloi Bogdan  •  21 Octombrie 2016, 20:08

o sa fie varza...nu v ati obisnuit cu ea.***si ea dezamageste...stati pe aproape...no sa castige niciodata un turneu ca asta sau de grand slam!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  21 Octombrie 2016, 19:48
Postat de wowmashha pe 21 Octombrie 2016, 15:10

esti putin mai mult baut . dupa o tuica zdravana ai baut si apa la catel si te-ai imbatat . eram sigur ca tre sa apara careva sa spuna ca are sanse sa castige acest turneu . :))))))))))) kerber si keys o sa-si bata joc de halep . cibulka a batut la halep mereu pe hard . vorbesti ca sa nu adormi . iar incepeti cu fel si fel de socoteli . ma de ce nu-i faceti voi o cupa din carton ii treceti numele pe ea si cand o veni in tara hopa .. considerati ca a castigat turneul si-i faceti cadou cupa de carton . frustratilor . numai copii teribilisti .

Tataie, recunosc ca m-ai facut sa rad cu cupa aia de carton :-) Acest turneu e dupa părerea mea mai greu de castigat decat un GS, acolo te mai poti strecura pe un traseu accesibil, mai ploua, mai bate vantul, mai sunt întreruperi, clima poate influența evoluția jucătorilor etc. Aici e in sala, deci temperatura / umidiatea ideală, nu e vânt (cel mult putin curent :-) ), nu exista întârzieri sau întreruperi si nu exista adversar usor, cele 8 sunt nu doar de valoare sensibil egala dar si in aproape aceeasi forma ... Simona are șansa ei, in absenta Serenei nu vad o favorita certa. In mod cert ne vom bucura de tenis de cea mai buna calitate indiferent de câștigătoare, insa hai Simonica! :-)))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează