FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA, DUMINICĂ, 19:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Reghe a analizat meciul cu Astra: "Sper să fie condiții bune" » Ce spune despre situația lui Șumudică și despre Alibec: "Nu mă întrebați pe mine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 14:01

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre meciul cu Astra, de mâine, și despre duelul său cu Marius Șumudică.

"Ce s-a întâmplat în sezonul trecut nu mai contează pentru noi. Meciul cu Astra este unul important. Suntem două echipe care tocmai am jucat în Europa League. Astra s-a calificat, și îi felicităm, iar noi, din păcate, nu am mers mai departe. Cu siguranță va fi un meci frumos. Sper să fie condiții bune, nu știu cum se prezintă gazonul. Pentru noi este un important pentru că jucăm cu echipa campioană și trebuie să luăm cele 3 puncte pentru a păstra distanța față de echipele din spate.

Astra e o echipă bună și are jucători de calitate, mai ales de la mijloc în sus.

Nu putem spune că va fi un meci ușor. Sper ca jucătorii să fie bine pregătiți pentru că va fi un meci de luptă. Am încredere în ei. Așa cum am mai zis, la meciul cu Villarreal am văzut multe lucruri bune. Trebuie să mergem mai departe și să avem aceeași atitudine", a spus Reghecampf la conferința de presă.

...despre Șumudică: "Nu comentez situația lui Șumudică. Nu mă interesează. Șumudică a demonstrat că este bun. Dacă pleacă, va pleca la mai bine. Nu contează cine va fi pe bancă. Cu siguranță că jucătorii vor evolua la fel și vor încerca să câștige".

...despre Alibec: "Aș vrea să nu mă întrebați de Alibec. Nu vorbesc despre el. Va fi un minus pentru Astra că nu va juca mâine. Eu nu am vorbit niciodată cu el. Am păstrat distanța. Vom vorbi în ianuarie, când va veni la Steaua".

  • Meciul Astra - Steaua se va disputa duminică, de la ora 19:00, și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
145746502561454
Ion Popa  •  10 Decembrie 2016, 15:45

ce zice reghe ca a analizat meciul cu astra pai pe toate lea analizat asa cum stie el si nu se vede nimic dar uita un lucru intai sa se analizeze pe el si pe urma altceva dar dupa ce ia 3 de la astra ( FARA ALIBEC) poate analizeza nea gigi ca el va gasi alte justificari om vedea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează