INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZBATERE

Uitați de Messi și Ronaldo! Luis Felipe Scolari crede că există un jucător care îi va întrece în scurt timp

Neymar, foto: reuters
Neymar, foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 13:54

Antrenorul echipei Guangzhou Evergrande, Luis Felipe Scolari, consideră că, în viitorul apropiat, Neymar va deveni cel mai bun jucător al planetei, detronandu-i pe Messi și Ronaldo!

"Ronaldo și Messi mereu luptă pentru titlu cel mai bun jucător al lumii, dar în curând Neymar îi va întrece. De fapt, el deja începe să îi detroneze. El este cel mai bun jucător cu care am lucrat. Este un fenomen!", a declarat antrenorul de 68 de ani, conform Marca.

Referitor la campionatul Spaniei, Scolari a consideră că Real Madrid se apropie de stilul său de joc, în timp ce Barcelonei îi place să joace fotbal dar s-a schimbat mult în 2 ani, cu Suarez, Neymar și Messi.

În același timp, fostul antrenor al lui Chelsea crede că Ronaldo este cel mai bun jucător al lumii pentru că "el se antrenează și se dedică fotbalului într-un mod diferit. Ronaldo se impune, iar Messi nu".

Scolari și-a amintit și de perioada când a antrenat Chelsea Londra: "Am plecat de la Chelsea, făcând o treabă bună. Eram încă în Champions League, Cupa Angliei și pe locul 4 în Premier League, dar lucrurile nu au evoluat cum aș fi vrut din cauza relației cu 2-3 jucători. Mândria mea a fost rănită și cred că dacă aș fi continuat să muncesc cum aș fi vrut, totul mergea bine!".

Scolari a mai antrenat printre altele naționala Portugaliei timp de 8 ani și în două mandate naționala Braziliei, în primul câștigând Campionatul Mondial desfășurat în Coreea de Sud și Japonia. Pe banca lui Chelsea a rezistat doar 7 luni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
864811100319698
Adrian Lupu  •  24 Ianuarie 2017, 16:46

A scos si asta capul dupa ce a luat sapte de la nemti, cauta un pic de expunere, isi exprima preferintele. A apus vremea lui...oricum, e usor sa castigi titluri cand il ai pe Ronaldo (autenticul, nu paiata) in echipa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează