FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO "La tăţi ni-i greu!" » Dinamoviștii se distrează pe cinste în cantonamentul de la Brașov: petrecere cu lăutari și cu vin + Reacția genială a unui străin când a văzut un telefon public :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 09:20

Aflați în cantonament la Brașov, jucătorii lui Dinamo au profitat aseară de seara liberă oferită de Contra și au petrecut într-un restaurant din Brașov. 

Alături de staff, jucători au luat cina pe ritmuri de muzică lăutărească, de la care nu au lipsit alcoolul și alimentele tradiționale românești.

Sud-africanul Mahlangu și-a etalat calitățile de dansator, spre deliciul jucătorilor care au imortalizat momentul și au postat videoclipurile pe Instagram.

Un alt moment savuros a fost oferit de italianul Luca Ceccarelli. Acesta a postat o imagine cu un telefon public, la care a alăturat un emoticon prin care își exprima uimirea față de demodatul dispozitiv.

 

VIDEO "La tăţi ni-i greu!" Dinamoviștii se distrează pe cinste în cantonamentul de la Brașov: petrecere cu lăutari și cu vin Reacția GENIALĂ a unui străin când a văzut un telefon public :) --->>> http://bit.ly/2nOU29r

Posted by Gazeta Sporturilor on Friday, March 24, 2017

Vezi și:

VIDEO 3 momente inedite din cantonamentul lui Dinamo » Pianistul Ceccarelli, "Step up" cu Mahlangu & Dielna și "Augh, augh, augh" la paintball :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
guyencea
guyencea  •  25 Martie 2017, 19:15

Hai Dinamo!

1745flo
1745flo  •  24 Martie 2017, 20:46

Era ziua libera? Bravo lor!

fangigi
fangigi  •  24 Martie 2017, 17:18
Postat de fangigi pe 24 Martie 2017, 09:57

Sarbatoresc in avans urmatoarea victorie cu ***!:)))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close