FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo a anunțat despărțirea » Primele declarații: "Rămân în suflet cu momentele extraordinare"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 12:41

Dinamo a postat un mesaj pe site-ul oficial în care anunță despărțirea de Adrian Mutu, după un an de la numirea în funcție.

Mutu a fost director general la Dinamo, dar a decis să plece la FRF, pentru a lucra alături de Cosmin Contra. "Briliantul" a oferit și o declarație și a explicat de ce a ales să plece la Federația Româna de Fotbal

"FRF mi-a propus un proiect greu de refuzat și, deși am petrecut o perioadă foarte frumoasă la Dinamo, alături de niște oameni profesioniști și dedicați, am hotărât să accept noua aventură.

La Dinamo am reușit să câștig un trofeu în această perioadă și vreau să le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat pentru a obține această performanță. Sper să fie primul trofeu dintr-o serie cât mai lungă pentru câini. Rămân în suflet cu momentele extraordinare trăite alături de echipă și, pe retină, cu coregrafiile impresionante ale suporterilor. Hai Dinamo! Hai România!", a spus Mutu pentru site-ul lui Dinamo.

OFICIAL. Mulțumim, Adrian Mutu! Mult succes la FRF!

FC Dinamo București și Adrian Mutu anunță încetarea raporturilor contractuale începând cu data de azi, 9 octombrie 2017. După o perioadă de un an în care a ocupat poziția de director general în cadrul clubului, Adrian Mutu a acceptat oferta Federației Române de Fotbal, acolo unde urmează să i se alăture selecționerului Cosmin Contra în noul proiect al FRF. 

Pe această cale, clubul din Ștefan cel Mare îi urează mult succes în noua aventură și îi mulțumește pentru munca depusă. Alături de Adrian Mutu, FC Dinamo București a câștigat Cupa Ligii și a obținut un loc pe podium la finalul sezonului trecut"Comunicat Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
craz1est
craz1est  •  09 Octombrie 2017, 21:30
Postat de poison pe 09 Octombrie 2017, 14:41

Rolul lui Mutu la FRF este sa anunte federațiile asociate UEFA ca FC FCSB nu e Steaua Bucuresti!

si ca patronul ei, Gigi Becali .., creste oi fara crotalie in curtea palatului personal poleit cu aur.

juliusmad
juliusmad  •  09 Octombrie 2017, 15:43
Postat de pantokrator pe 09 Octombrie 2017, 14:07

Nu ma mira ca *** au sarit cu comentariile lor de autobază, emanate *** cu care se chinuie sa raționeze! De vina este gsp care tolereaza toti acestiidioti ai neamului ***...! Multumim Mutu! Ai vreo 10 clase peste Mini *** si vreo 50 peste Argaseala! Pe astia doi doar banii lui Gigi Bulau și blaturile cu Deaconu ii tin in funcțiile inutile in care se târăsc i***....

:)))) clar. am un lapsus in momentul asta, ce a castigat mutu in cariera lui de conducator?? :)))

zecs93
zecs93  •  09 Octombrie 2017, 15:17

Sa vina Marius Stan sau Florin Prunea, il prefer totusi pe Marius Stan, ala e vulpoi batran plus ca ar cam fi timpu sa ne mai ajute si pe noi arbitrii cum a ajutat-o pe Otelu cand a luat campionatu si sa nu uitam ca Stan a facut treaba si la revelatia Dunarea Calarasi unde decand a venit Alexa au castigat tot !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează