FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 2-1

Edward Iordănescu cere transferuri la Astra după 2-1 cu FC Botoșani: "Dacă voi mai avea asemenea meciuri voi ajunge la nebuni"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 22:07

Edward Iordănescu răsuflă ușurat după victoria de pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 2-1, și cere conducerii transferuri în această iarnă.

"Probabil, dacă voi mai aveam asemenea meciuri, voi ajunge la nebuni. Era un joc extrem de important, pentru că ambele formații se aflau pe poziții de play-off. Mă bucur și îi felicit pe jucători pentru caracterul de care au dat dovadă.

E bine că vom avea liniște după acest rezultat. Sper să reușim să ne mai completăm cu 2-3 jucători în această iarnă", a declarat Edward Iordănescu la TV Telekom Sport.

"Era frustrant să ieșim din play-off, după ce am fost acolo în toate etapele de până acum. Sunt sigur că vom termina pe un loc de play-off. Mereu m-am contrazis cu cei care spuneau că va trebui să evităm retrogradarea. Am fi fost în stare să facem orice pentru această victorie" 
Alexandru Ioniță, mijlocaș Astra

"A fost cel mai important meci din acest campionat, pentru că puteam ieși din primele 6 echipe înainte de Sărbători dacă nu câștigam. Am început meciul foarte bine, am fost încrezători. Am făcut o greșeală când am rămas în 10 și n-am mai reușit să ieșim din jumătatea proprie" 
Claudiu Belu, fundaș Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
whiteredarad
whiteredarad  •  16 Decembrie 2017, 12:46

De neinteles "filozofia" lui Enache, care si-a lasat apararea descoperita si a luat un gol, care in conditii de logica normala, nu putea fi primit. In ultimile minute, daca scorul nu este rau nu te arunci la mai mult. A fost ceva de neinteles, dar oricum nu a fost blat, caci nu se pot organiza faze de evitarea offside-ului , "la milimetru". Complimente tusarului, care a fost...treaz !

blatistu49
blatistu49  •  16 Decembrie 2017, 09:59

dupa Blatul ciobanesc moldovenii pierd locul 6

blatistu49
blatistu49  •  16 Decembrie 2017, 09:58

REspect ASTRA

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close