INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA - IRLANDA 1-0

VIDEO Mircea Lucescu, scos din minți de selecționerul adversarei » Cum a reacționat "Il Luce"

Articol de - Publicat sambata, 24 martie 2018 10:48

Mircea Lucescu, selecționerul Semilunii, a fost deranjat de discuția prea lungă cu presa a antrenorului oaspeților, după Turcia - Irlanda, 1-0: ”Am dominat clar meciul, am avut 9 șuturi și sunt foarte fericit”. 

Prima victorie a lui Mircea Lucescu din 2018 la "naționala" Turciei, 1-0 cu Irlanda pe New Antalya Stadyumu, l-a mulțumit pe selecționerul român, care nu s-a putut bucura însă de rezultat la conferința de presă. Pentru că Il Luce nu a mai ajuns, fiind deranjat de discuția interminabilă pe care Martin O'Neill a ținut-o cu jurnaliștii irlandezi. S-a mărginit la o declarație scurtă despre amical, în zona mixtă, tradusă din franceză de translator.

"La discreția noastră"

"Echipa a jucat așa cum mi-am dorit, meciul fiind la discreția noastră. Am dominat mai ales în prima parte și am avut 9 șuturi. Am pierdut controlul după pauză din cauza schimbările operate, dar a fost bine. Sunt foarte fericit și aș vrea să continuăm pe linia aceasta.

Urmează marți partida cu Muntenegru, din deplasare, un alt test foarte important și sper să repetăm evoluția cu Irlanda", a declarat Lucescu. Mehmet Topa (52) a decis rezultatul vineri seară, printr-un voleu din apropierea porții, după un corner scurt executat de Yusuf Yazici. 

Vezi cele mai importante faze din Turcia - Irlanda, 1-0!

200de zile au trecut de la precedentul succes repurtat de Mircea Lucescu cu Turcia, 1-0 contra Croației, în preliminariile CM 2018

2victorii, un egal și 3 eșecuri are antrenorul român la "naționala" Semilunii, golaveraj 6-9, la care a debutat cu un 0-2 în Ucraina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
sala_dalles
sala_dalles  •  25 Martie 2018, 05:19
Postat de Andrei Vasiliu pe 24 Martie 2018, 15:04

Daca va avea loc si acolo ...

Daca vine cu banul oate completa organigrama dupa cum vor muschii lui . Poate sa fie un nou Hagi .

377967485722547
Andrei Vasiliu  •  24 Martie 2018, 15:04

Daca va avea loc si acolo ...

ray51
ray51  •  24 Martie 2018, 11:34

IF rez de marti e negativ, cred ca Il Luce va fi nevoit sa-si faca bagajele si sa se apuce serios de proiectul Dinamo !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează