INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Tătărușanu a rămas fără antrenor: Claudio Ranieri pleacă de la Nantes după doar un sezon » Ce se întâmplă cu goalkeeper-ul român

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 09:44

De acum e oficial. Claudio Ranieri (66 de ani) nu va mai fi antrenorul lui Ciprian Tătărușanu la FC Nantes, după numai un sezon pe banca galben-verzilor.

A început excelent sezonul, ajungând pe locul 5 în Ligue 1, dar finalul a fost plin de înfrângeri. Cu o etapă înainte de final, "canarii" sunt pe locul 10 în Ligue 1.

"Nu am sentimentul unui eșec, sunt foarte mulțumit că am venit aici. Toată lumea a fost fantastică", a declarat tehnicianul italian, potrivit L'Equipe.

Soarta lui Ciprian Tătărușanu nu este însă în pericol, în ciuda plecării lui Ranieri. Goalkeeper-ul român de 32 de ani va continua cel mai probabil pe "Stade de la Beaujoire" și din sezonul viitor. Ranieri fusese cel care a insistat pentru transferul lui Tătărușanu de la Fiorentina, înaintea startului actualului sezon. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează