TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » Campionatul Internaţional de Hip Hop la Oradea, Jocurile foamei la cinema, concert Horia Brenciu în Bucureşti

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 00:22

SPORT

Campionatul Naţional de Bouldering, 24-25 martie, Bucureşti

Ultima etapă a Campionatului Naţional de Bouldering are loc weekend-ul acesta, la sala Vertical Spirit din Bucureşti. Concurenţii se vor întrece în cadrul categoriilor seniori (sportivi calificaţi în etapele regionale) şi senioare (participarea este deschisă fetelor care vor să concureze).

Sâmbătă vor avea lco calificările pentru senioare de la 11.00 şi pentru seniori de la 14.30. Cea de-a doua zi de competiţie debutează cu semifinala la seniori la ora 12.00, în timp ce întrecerile finale vor avea loc simultan pentru ambele categorii, de la 18.30. Fetele se pot înscrie în competiţie sâmbătă de la ora 10.00, contra sumei de 40 de lei. Vezi aici mai multe detalii despre eveniment!

Campionatul Hip Hop International România 2012, 23-24 martie, Oradea

În acest weekend are loc a treia ediţie a Campionatului Hip Hop International (HHI) România, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Concursul se va desfăşura pe trei categorii de vârstă: juniori (7-12 ani), varsity (13-17 ani) şi adulţi (peste 18 ani). În acest an, 30 de dansatori români vor putea participa la finala Campionatului Mondial, ce va avea loc între 30 iulie şi 5 august în Las Vegas.

Competiţia va conţine probe oficiale ce îi vor ajuta pe câştigători la etapa mondială. Vor exista şi probe extra, ce vor conta în Campionatul Naţional HHI. Probele oficiale sunt: hip hop formaţii (5-8 dansatori), B-boying, B-girling, Popping, Locking şi Mega Crew (15-40 dansatori), iar cele extra vor fi: hip-hop formaţii (9-20 dansatori), solo fete, solo băieţi şi duo.

Află mai multe detalii de pe pagina oficială a evenimentului!

Clujul Pedalează 2012, 25 martie, Cluj Napoca

La Cluj Napoca va lua startul duminică prima ediţie din acest an a campionatului Clujul Pedalează. Concursul va avea loc în Pădurea Hoia, începând cu ora 11.00. Participanţii vor fi împărţiţi în categorii precum începători, avansaţi, înţelepţi (feminin 35+, masculin 40+), expert open, expert UCI.

O parte a competiţiei va fi dedicată exclusiv copiilor, iar familiile pot participa împreună, în categoria cu acelaşi nume. Înscrierile se pot face online sau la faţa locului între orele 9.00 şi 12.00. Vezi aici orele de start şi mai multe detalii!

Cupa Bucovinei 2012 la dans sportiv, 24-25 martie, Suceava

Pe 24 şi 25 martie are loc concursul de dans sportiv Cupa Bucovinei, la Sala Polivalentă a Liceului cu Program Sportiv din Suceava. În prima zi, concurenţii vor dansa în cadrul secţiunilor standard, latino, open-basic şi open, pe perechi. Cea de-a doua zi va începe cu evoluţia fetelor înscrise în categoria solo, urmate de concursul precompetiţional şi cel neoficial.

Preţul unui bilet de intrare într-o zi a competiţiei este de 10 lei/persoană.

Campionatul Naţional de Darts, 24 martie, Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Sibiu

Ultimele etape regionale ale Campionatului Naţional de Darts vor avea loc sâmbătă, la cetatea Berarilor din Bucureşti, Railly Cafe din Timişoara, Master Club din Iaşi şi The Harp Pub din Sibiu. Câştigătorii se vor întrece apoi în finala de la Târgu Mureş, între 4 şi 7 iunie.

Categoriile de comcurs sunt mixt şi feminin şi vor începe de la 10.30, respectiv 14.00. Înscrierile se vor face parcursul zilei, cu cel puţin jumănate de oră înainte de începerea competiţiei. Taxa de participare variază între 20 şi 40 de lei.

Workshop Parkour, 24 martie, Bucureşti

În capitală are loc sâmbătă un super workshop de parkour. Traseul începe la Parcul Izvor şi se termină în zona Unirii, pe strada Sf. Vineri. Sunt aşteptaţi atât pasionaţii acestui sport, cât şi cei care vor să afle ce sunt acelea roll, dive-roll sau wall run.

Întâlnirea este la ora 12.00 în Parcul Izvor, iar distracţia începe o jumătate de oră mai târziu. Organizatorii au pregătit şi câteva trasee, pentru o mişcare mai liberă. Află mai multe detalii de pe site-ul evenimentului!

 

FILM

În acest weekend au premiera în cinematografele româneşti trei pelicule, printre care şi mult aşteptata ecranizare a cărţilor de succes semnate de Suzanne Collins, „ Jocurile foamei”.

Jocurile foamei (The Hunger Games); cu: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Stanley Tucci

Filmul este nerecomandat celor sub 15 ani

Dispărută (Gone); cu: Amanda Seyfried, Sebastian Stan, Wes Bentley, Jennifer Carpenter

Filmul este nerecomandat celor sub 15 ani

Trebuie să vorbim despre Kevin (We Need to Talk About Kevin); cu: John C. Reilly, Tilda Swinton, Ezra Miller

Filmul este nerecomandat celor sub 15 ani

 

EVENIMENTE

Concert Horia Brenciu, 23-25 martie, Bucureşti

Horia Brenciu va susţine în acest weekend trei concerte extraordinare, reunite sub sloganul „Fac ce-mi spune inima”. Artistul a promis o mulţime de surprize pentru cei care îl vor vedea live, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Preţul unui bilet variază între 74 şi 220 de lei.

Marriage Fest 2012, 23-25 martie, Bucureşti

În perioada 23-25 martie se desfăşoară ultimul târg de nunţi al anului, Marriage Fest, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Cuplurile pot găsi toate lucrurile de care au nevoie pentru o nuntă de vis: rochii de mireasă, aranjamente florale, spectacole, voaluri, fotografii, montaje video şi multe altele.

Baby Expo 2012, 22-25 martie, Bucureşti

Ediţia 34 de primăvară a Baby Expo are loc în acest sfârşit de săptămână, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Mămicile, tăticii, bunicii şi copiii sunt aşteptaţi să descopere cele mai inedite produse, să se bucure împreună de cele mai atractive jocuri şi să beneficieze de oferte speciale.

Expoziţia va fi deschisă de joi până sâmbătă între orele 10.00 şi 19.00, iar duminică  până la ora 16.00. Biletul de intrare pentru părinţi costă 10 lei, în timp ce copiii beneficiază de intrare gratuită.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează