TIMP LIBER  »  GADGETS  »  GADGETS

Aplicatia Radio ZU pentru iPhone este pe locul 1 in Apple Store in Romania

Aplicatie iPhone Radio ZU +1   FOTO
Aplicatie iPhone Radio ZU

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 aprilie 2011 17:27

Vineri a fost lansata in Apple Store aplicatia Radio ZU pentru iPhone. Echipa de dezvoltare a GSP, condusa de Robert Popescu, a fost cea care a creat aplicatia, care cuprinde feed-ul live, farsele lui Buzdugan si cele mai noi stiri din viata ZU.

Aplicatia s-a instalat deja pe primul loc in topul descarcarilor in Apple Store Romania, cu un rating de 5 stele!, iar comentariile celor care au downloadat-o sint pe masura: "The best radio app for the best radio station!", " Buzdu si Morar multumim pentru tot ...", "Imi place ca poti butona telefonul si ramine deschisa. Sectiunea farsele lui Buzdugan e dementiala. Simpatica si ideea de a memora o parte din transmisie", "Va ascult din Austria si merge perfect! Radio Zuuuper", "O solutie excelenta de a asculta live Radio ZU sau farsele lui Buzdu direct pe iPhone. Felicitari!".

Homepageul aplicatiei cuprinde playerul live, listingul ultimelor piese ascultate, modulul ZU TimeShift prin care poti reasculta ultimele 15 minute ale transmisiei si meniul sectiunilor: live, Morning ZU, Farse!

De notat ca aceasta aplicatie este varianta oficiala a Radio ZU si se descarca gratuit, in Apple Store existind si o aplicatie ZU piratata, care costa 0,79 euro (rating 2).

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează