TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » Schi şi snowboard la Freeride Challenge Tour 2012, Snow Dance Festival în Bucureşti, „Tinker Tailor Soldier Spy” în cinematografe

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 03 februarie 2012 14:41

SPORT

Cupa de Iarnă 2012 la floretă, 3-5 februarie, Bucureşti

Juniorii vor avea ocazia să­­-şi pună la încercare abilităţile la floretă în acest week-end, în sala de scrimă Steaua din cadrul Complexului Sportiv Ghencea. Competiţia se adresează sportivilor între 8 şi 15 ani şi se va desfăşura pe durata a trei zile. Astfel, vineri vor concura băieţii din categoria copii, sâmbătă băieţii şi fetele din categoria speranţe (14-15 ani) iar duminică fetele din categoria copii. Fiecare înfruntare va începe cu ora 9.00. Mai multe detalii găsiţi aici.

Campionatul Naţional de Bouldering, 4 februarie, Timişoara

Campionatul Naţional de Bouldering continuă sâmbăta aceasta cu a doua etapă de calificări la sala One Move din Timişoara. Runda de calificare va începe la ora 10.00 şi va fi urmată de finală. Concurenţii vor participa la categoriile rookie şi seniori iar în funcţie de rezultate, primii doi de la rookie, respectiv patru de la seniori, vor intra în finală. Concurentele în schimb au garantată participarea în finale.

Înscrierile se pot face la faţa locului, începând cu ora 9.00 în ziua evenimentului. Taxa de participare este 25 lei.

Snow Dance Festival 2012, 4 februarie, Bucureşti

Prima ediţie Snow Dance Festival promite concurenţi care vor evolua în diferite formaţii şi cu diverse dansuri pe ringul sălii Antilopa din Capitală. Începând cu ora 9.00, participanţii îşi vor lua poziţiile – solo/perechi/formaţie – în cadrul secţiunilor de dans sportiv standard şi latino american, dans modern, dans popular (romanesc sau international), balet contemporan şi clasic sau majorete.

Preţul unui bilet este de 5 lei. Pentru mai multe informaţii, intraţi aici.

Concurs schi şi snowboard Freeride Challenge Tour 2012, prima etapă 3-5 februarie, Borsa

O nouă aventură li se pregăteşte pasionaţilor de schi şi snowboard, de data aceasta la Borsa. Cei mai îndrăzneţi rideri sunt aşteptaţi la prima etapă de Freeride Challenge Tour, unde vor trebui să coboare în viteză un traseu la alegere dintr-o zonă prestabilită.

Secţiunile competiţiei sunt schi (masculin, feminin), snowboard (masculin, feminin) şi Nord vs. Sud, o întrecere pe echipe formate dintr-un căpitan şi alţi 7 coechipieri. Cei mai buni urmează să continue cursa la Sinaia - Valea lui Carp, între 24 si 26 februarie şi să ajungă în finala la Balea Lac.

Taxa de participare este de 65 de lei/ etapă, concursul fiind adresat doar celor care au împlinit 18 ani.

Cupa Dinamo 2012 la tenis de câmp, 5 februarie, Bucureşti

Copiii sub 10 ani nu stau pasivi weekendul acesta, nu atât timp cât iubesc tenisul de câmp. Duminică începând cu ora 10, pe terenurile acoperite de la baza sportivă Dinamo, se vor desfăşura meciuri de tenis de câmp pe trei categorii de vârstă: sub 8 ani (nivel roşu), 8-9 ani (nivel portocaliu), 9-10 ani (nivel verde). Competiţia este în stil turneu Tenis10, astfel că dimensiunile terenului şi ale echipamentului sportiv folosit de micii jucători va fi adaptat vârstei acestora.

Campionatul Naţional de Escaladă pe Gheaţă, 3-5 februarie, Cluj

Ediţia a 9-a a Campionatului Naţional de Escaladă pe Gheaţă are loc anul acesta între 3-5 februarie la Cascada Valul Miresei din Răchitele, Cluj. Concurenţii înscrişi vor trebui să treacă de o probă de dificultate – Open dry tooling (seniori/ senioare, amatori) şi să parcurgă una de viteză pe gheaţă naturală (seniori/ senioare).

Campionatul va lua start vineri de la ora 12:00 până sâmbătă, ora 9:00 (proba de dificultate), de la ora 18:30 (proba de viteză) şi se va încheia duminică, la ora 9.00 cu etapa finală.

Turneu Internaţional de Fotbal Braşov Indoor Cup, 3-5 februarie, Braşov

Braşov Indoor Cup este un turneu internaţional de fotbal adresat jucătorilor din categoriile de vârsta U11, U10, U9, U8 şi U7 ani. 109 echipe din Capitală şi alte 20 de oraşe din România vor juca meciuri în acest week-end şi cel viitor (10-12 februarie) pentr râvnita cupă. Oraşul gazdă va fi reprezentat de formatii ale cluburilor FC Braşov, FC Benta, ACS  Steagu Roşu, ACS Tampa şi ASC Corona. Mai multe detalii despre acest eveniment puteti gasi pe site.

 

FILM

Dacă vremea de afară vă indreaptă spre cinematograf mai degrabă decât spre patinoar, veţi vedea că aveţi patru premiere de vizionat: o peliculă despre dificultatea alegerii unui nou Papă la Vatican, un film despre pericolul infiltrării unui agent dublu în rândurile Serviciului Secret Britanic, o dramă cu accente comice despre familie şi identitate plasat în Hawaii şi un film de acţiune în care personajul principal feminin este o agentă trădată de agenţia de care aparţinea şi forţată să îşi facă dreptate cu propriile mâini.

Habemus Papam cu Nanni Moretti, Margherita Buy, Michel Piccoli

Tinker Tailor Soldier Spy (Un spion care stia prea multe); cu Gary Oldman, Colin Firth,  Tom Hardy

The Descendants (Descendenţii); cu George Clooney

Haywire (Haywire: Cursa pentru supravieţuire); cu Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Douglas, Gina Carano

 

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează