TIMP LIBER  »  LUXURY  »  LUXUL ÎN SPORT

Parcul auto al lui David Beckham

Rolls Royce Phantom Drophead +5   FOTO
Rolls Royce Phantom Drophead

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 iulie 2011 18:55

Oricine îşi doreşte să aibă la un moment dat măcar o maşină care să atragă toate privirile şi invidia celor din jur, dar nu toţi îşi şi împlinesc acest vis. Cei mai bogaţi jucători de fotbal au în zilele acestea colecţii impresionate de bolizi extravaganţi, făcuţi pe comandă sau ediţii limitate ale celor mai scumpe mărci de lux.

Fosta glorie a naţionalei Albionului, David Beckham, simbol al luxului şi  al opulenţei, a făcut o adevărată pasiune din a deţine cât mai multe automobile, ajungând să aibă un adevărat parc auto, format din peste 40 de maşini.  Soţii Victoria şi David au în garajul familiei modele de Lamborghini, Bentley sau Aston Martin, un Rolls Royce Phantom Drophead de peste 400.000 de dolari, un model multifuncţional Cadillac Escalade, precum şi un Jeep Wrangler Unlimited.

A refuzat un Ferrari

La începuturile carierei sale la Manchester United, Beckham conducea un BMW M3, dar colecţia s-a mărit direct proporţional cu reputaţia sa. Şi-a permis chiar să refuze un Ferrari cadou de la preşedintele mărcii de lux, motivând că are deja unul.

BMW-ul furat

În 2005, în regiunea La Moraleja din Madrid, Spania, BMW-ul X5 al lui David Beckham a fost furat. Maşina se afla în grija unui angajat de-al starului, care a uitat să pornească sistemul de urmărire al vehiculului, astfel încât X5-ul argintiu în valoare de 180.000 de dolari a dispărut cu uşurinţă. Automobilul fusese cumpărat după tentativa de răpire a fiului fotbalistului, Brooklyn, atunci în vârstă de şase ani.

Fan Bentley, Aston Martin şi Ferrari

Fostul căpitan al naţionalei Angliei este mare fan al mărcii Bentley. El şi-a achiziţionat în noiembrie 2009 un Bentley Continental Supersports cu două locuri, cea mai rapidă maşină ieşită pe porţile marelui producător până la acel moment.

Aston Martin este o marcă preferată de mulţi dintre fotbaliştii de top ai lumii, iar David Beckham se află printre ei. După cumpărarea unui model V8, el şi-a achiziţionat şi un DB7, personalizat după iniţialele numelui său şi numărul de pe tricou.

De asemenea, Ferrari reprezintă o altă mare dragoste în materie de maşini a celebrului Becks. După Ferrari-ul F360 Spider realizat pe comandă, colecţia a mai fost îmbogăţită cu alte două modele: F430, respectiv F550 Maranello, un automobil al cărui nume denumeşte chiar oraşul în care Căluţul cabrat îşi are sediul. Maşina, un cadou din partea Victoriei Beckham, a fost primită de David la începuturile relaţiei lor. F 550 ajunge la 100 km/oră în doar 4,5 secunde, iar viteza maximă este de 320 km/oră.

În ceea ce priveşte modelul F430 în două uşi, un asemenea  bolid consumă puţin peste 18 litri de combustibil la 100 km, având o capacitate a rezervorului de 95 litri. Poate atinge viteza maximă de 315 km/oră, fiind ideală pentru cei care vânează senzaţii tari pe autostradă.

Licitaţie pe eBay

La începutul lui 2011, fostul număr 7 de la Manchester United a scos la licitaţie un Porsche 911 Convertible Turbo, model 2008, ce poate atinge o viteză maximă de 321 km/oră. Maşina a fost cumpărată de Beckham cu 100.000 de dolari şi a suferit modificări care au mai costat 50.000 de dolari. A fost vândută de site-ul de licitaţii cu 217.000.

Maşini în dar

Pasiunea pentru maşini de lux l-a determinat pe starul internaţional să facă daruri extravagante şi soţiei sale, Victoria, dar şi copiilor, cărora le-a adus drept jucării noile modele Porsche, transformate în obiectele de joacă preferate ale clanului Beckham.

Viaţa şi pasiunile starurilor din sport, în special ale fotbaliştilor cu milioane de fani în întreaga lume şi zeci de milioane de dolari în conturi, stârnesc curiozităţi şi invidii. În această situaţie se află şi superstarul David Beckham, idolatrizat de o planetă întreagă. Fiecare mişcare a sa este studiată, iar noile sale achiziţii în materie de maşini devin semne ale noilor „accesorii” la modă. În definitiv, o maşină rapidă şi scumpă este accesoriul ideal al oricărui fotbalist, mai ales dacă el câştigă 40 de milioane de dolari într-un an.

Vezi câteva dintre maşinile lui David Beckham în galeria foto de mai jos!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
mihai2002
mihai2002  •  10 Iulie 2011, 19:50

in america nu e nevoie de numar de inmatriculare pe fata.

cr4zy_s0ul
cr4zy_s0ul  •  09 Iulie 2011, 16:18

nu vad eu bine sau nu are numere de inmatriculare??

cr4zy_s0ul
cr4zy_s0ul  •  09 Iulie 2011, 16:18

nu vad eu bine sau nu are numere de inmatriculare??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează