TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  LANSARE EXCLUSIV

Premieră incendiară de Valentine’s Day: Karie, Cabron & Legalize – Esenţă de rom

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 februarie 2012 20:22

După cum v-am anunţat pe la începutul lunii, de Valentine’s Day vă oferim, în premieră pe Gsp.ro şi WeRock.ro, videoclipul Karie, Cabron & Legalize – Esenţă de rom.

Dacă în teaser i-aţi văzut pe cei trei băieţi “înarmaţi” cu cele mai frumoase cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor, cu siguranţă nu v-aţi aşteptat ca lucrurile să ia o astfel de turnură – rezultatul îl puteţi vedea mai jos

Videoclipul este produs de Vision Production, regia fiind semnată de Claudiu Stan şi Dan600. Filmările au avut loc într-un salon de masaj erotic din Sibiu (Hot Women), oraşul din care provine Legalize.

Piesa este produsă şi masterizată de Karie, făcând parte din mixtape-ul său, F2FB Mixtape.

“Ne-am săturat de ursuleţi de pluş, ciocolată şi alte cadouri specifice zilei de 14 februarie. Şi cred că mulţi dintre băieţi s-au săturat, aşa că am hotărât să le oferim o cu totul şi cu totul altă alternativă. Suntem convinşi că nimeni nu s-a aşteptat la un astfel de videoclip. Aşa vedem noi dragostea!”, ne-a spus Richard Stan (Vision Production).

Vezi video pe WeRock.ro!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează