ALTELE  »  TINERET  »  JUNIORI

Fundas aradean de 16 ani transferat in Serie A

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2007 00:00

Fundasul aradean Richard Filaret a fost acontat de Sampdoria

Dupa transferul lui Dumitru Copil la clubul scotian Hearts of Midlothian, un alt tinar jucator de la Atletico Arad, component al nationalei Under 16, este solicitat de un club din strainatate. Fundasul stinga Richard Filaret (16 ani) a trecut probele de joc la Sampdoria si asteapta acum finalizarea negocierilor intre cluburi.

Managerul gruparii aradene, Alexandru Meszar, a declarat ieri ca transferul e deja perfectat si ca, in urmatoarele doua saptamini, inca 8 jucatori de la Atletico, veritabila scoala de fotbal, vor pleca la echipe din Italia! "Am avut o sansa in plus fata de ceilalti colegi datorita faptului ca sint de la Atletico Arad, club cu relatii internationale foarte bune. Am primit o invitatie de la Sampdoria si m-am dus. Clubul italian m-a cerut apoi cu insistenta", a declarat Rici Filaret. "Transferul lui Copil in Scotia a insemnat foarte mult, mai ales ca imagine. Daca nu era Milut, poate intirzia si Filaret", a completat Meszar.

Filaret n-a fost remarcat de nici o echipa din tara si va juca in Serie A / Foto: Liviu Munteanu


"Nu dam spagi"
Managerul clubului Atletico Arad, Alexandru Meszar, a explicat de ce prefera sa vinda jucatorii in strainatate. "Problema nu e a noastra. Noi nu ne-am dus nici la Sampdoria, nici la Hearts sa propunem jucatori. Ei ne cauta. Eu zic ca echipele noastre nu vin la noi pentru ca nu oferim spagi in transferuri si nu mergem la usa nimanui sa vindem jucatori", a spus Meszar.

9 jucatori de la Atletico Arad vor pleca in Italia in urmatoarele doua saptamini

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează