INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȘAHTIOR

Il Luce, globetrotter de Ucraina » Propunere inedită a tehnicianului pentru meciurile lui Șahtior: "Lumea ar ține cu noi acolo"

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2015 16:13

Fugit din Donețk, unde pînă și stadionul a fost bombardat de pro-ruși, Șahtiorul lui Mircea Lucescu s-a exilat la Lvov.

Tehnicianul e însă nemulțumit de publicul redus de la meciurile considerate pe teren propriu și de atitudinea ostilă la adresa echipei lui, așa că a venit cu o inițiativă inedită. Întrebat dacă ia în considerare mutarea la Kiev, Il Luce a oferit un răspuns surprinzător.

”Totul este posibil. O variantă ar fi să jucăm peste tot în Ucraina. Mai sînt stadioane importante la Harkov, Sumî, Cerkasî și multe altele care ne pot găzdui. Important ar fi ca orașele să fie anunțate cu o lună înainte pentru a se putea pregăti.

De exemplu, sînt sigur că la Cernăuți toată lumea ar ține cu noi. Sînt mulți români acolo. (rîde) Normal, avem nevoie de publicul nostru. Șahtior a obișnuit cu rezultate pozitive, însă pentru fanii noștri contează forma. Trebuie să rezolvăm problema asta. Să jucăm la Bannikov în fața a 500 de spectatori nu e o opțiune”, a spus Mircea Lucescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bufnila
bufnila  •  29 Aprilie 2015, 16:46

si acolo la fiecare meci pierdut te-ai *** ca arbitrajul, spectatorii, tramvaiul. Asa ai fost toata viata, invatat sa castigi cu SECU si nemultumit cand trebuie sa joci de la egal la egal. Multe rezultate deosebite dar si un caracter ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close