ESPORTS  »  FIFA 20  »  ADVERTORIAL

Academica Clinceni - Rapid: duelul zilei în Supercupa #JucamdeAcasa. Pe cine pariezi?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 17:44

Academica Clinceni și Rapid își dispută un loc în semifinalele SuperCupei #JucămDeAcasă, cel mai mare turneu de fotbal virtual din România, organizat de Federația Română de Fotbal Virtual.

Meciul tur s-a terminat fără goluri, însă ilfovenii nu concep să nu marcheze azi, mai ales că ofensiva a fost punctul lor forte până acum. 

Alege-ți echipa favorită în „sferturi” și plasează pariul care-ți poate aduce un câștig important. Deschide cont și pariază la Superbet!

ACADEMICA, RECITAL OFENSIV ÎN OPTIMI  

Academica Clinceni a început competiția din postura de mare favorită, dar ilfovenii nu au reușit să-și câștige grupa. Au terminat pe locul 2, după Petrolul, cu 11 puncte. S-au remarcat însă în atac, reușind nu mai puțin de 17 goluri. Doar Gaz Metan a înscris mai mult în faza grupelor - 19 goluri. 

Tot 17 goluri a înscris în grupe și adversara din optimile de finală, FC Argeș Esports. Însă piteștenii nu au avut răspuns în duelul cu Academica. Clinceni a mers mai departe cu scorul general de 9-3 (3-2 și 6-1). 

RAPID, CALIFICARE DRAMATICĂ ÎN SFERTUR

Pentru Rapid, drumul până în această fază a competiției nu a fost la fel de ușor. În grupă, a trebuit să revină după un început nesigur și a prins pe final locul 2.

În optimi, împotriva celor de la Oțelul Galați, a avut nevoie de un al treilea meci pentru a merge mai departe. Fiecare echipă a câștigat cu 2-1, apoi Rapid s-a impus în „barajul” pentru sferturi, scor 1-0.

Vezi aici cotele pentru meciul Academica Clinceni - Rapid! Poți paria nu doar pe cine câștigă, ci și pe handicap, total goluri meci, pe cine marchează primul gol sau pe pauză/final. Și nu uita de opțiunea Cash Out! 

BANII VOR AJUNGE LA CLUBURILE PARTICIPANTE

Competiția SuperCupa #JucamDeAcasă este una caritabilă, la care au luat startul 32 de echipe din toate ligile și care se desfășoară în perioada 21 aprilie - 10 mai, în format Champions League. 

Banii strânși din această competiție vor fi donați cluburilor, care vor decide ulterior dacă păstrează premiul pentru asigurarea bunei funcționări a propriilor societăți în „lockdown” sau îi vor dona mai departe spitalelor care se află în linia 1 a luptei cu pandemia de coronavirus.

Toate informațiile, clasamentele și statisticile despre competiția organizată de Federația Română de Fotbal Virtual, http://frfv.ro/, pot fi găsite pe site-ul virtualproleague.com sau accesând direct link-ul: www.virtualproleague.com/portal/en/championship/11vs11/1093/playoffsC

 

Citește și?

Luptă pentru semifinale în SuperCupa #jucămdeacasă. Doar Craiova și-a luat viteză după tur. Farul și Petrolul sunt și ele aproape de calificare

10 antrenori care au transformat total echipele lor. Cine ar fi pariat că rezistă atât?

NOU Supermilion câștig în Liga Campionilor Jackpoturilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează