ESPORTS  »  FIFA 20  »  ADVERTORIAL

Luptă pentru semifinale în SuperCupa #jucămdeacasă. Doar Craiova și-a luat viteză după tur. Farul și Petrolul sunt și ele aproape de calificare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 16:25

Cele opt echipe calificate în această fază a SuperCupei #jucămdeacasă au dat totul pe teren și au oferit patru meciuri pe viață și pe moarte. Nimeni nu a abandonat însă lupta după prima manșă, iar miercuri seara se va decide careul de ași. Urmărește pe ProX desfășurarea live a meciurilor unei competiții de senzație, marca Federația Română de Fotbal Virtual!

Craiova, spaima Timișoarei și la fotbal pe consolă

Așa cum am aniticipat înaintea turului din optimi, oltenii au devenit coșmarul bănățenilor la eSports. După eliminarea Politehnicii Timișoara, Universitatea a câștigat cu 2-0 manșa 1 a optimilor, jucată la ACS Poli, iar calificarea pare deja adjudecată. Cota la victorie oferită Craiovei pe superbet.ro și pe aplicația de mobil vorbește de la sine și nu prea lasă loc de interpretări. Oltenii, specialiști ai Cupei României și în realitate, joacă senzațional și pe consolă, iar semifinalele se văd deja. Cu oricine ar pica, Universitatea Craiova și-a depus încă de pe acum candidatura la câștigarea trofeului, iar cine a pariat pe asta înainte de startul competiției se pregătește să încaseze de 9 ori banii investiți.

Deschide cont online la Superbet și fructifică lupta din fazele superioare ale SuperCupei #jucămdeacasă!

Farul și Petrolul, victorii la limită. Rapid încă speră

Petrolul Ploiești a câștigat neașteptat de greu prima manșă a optimilor și trebuie să-și ridice nivelul în deplasarea de la Modelu, altfel înainte va merge Înainte. 1-0 e scor bun, dar nu atât de bun încât să ofere liniște, iar pe prahoveni îi așteaptă un retur de foc în această seară, în direct la ProX de la ora 22:25. Farul a oferit o surpriză frumoasă și a câștigat cu același scor, 1-0, în deplasarea de la Dinamo. Marinarii așteaptă acum vizita bucureștenilor și au prima șansă la calificare, chiar dacă Dinamo nu va ceda. Experiența din șaisprezecimi, când s-au calificat cu victorie în returul din deplasare, după ce CS U îi învinsese în Ștefan cel Mare, le dă încredere „câinilor” că pot repeta izbânda la Constanța. 

Înainte Modelu – Petrolul Ploiești este meciul oferit de Superbet la SuperCotă, dar trebuie să ai cont online deschis pentru a putea paria pe cote mărite la acest duel.

Academica Clinceni, prima favorită la câștigarea trofeului, nu mai e chiar sigură de acest statut. Lupta cu tradiția e grea, iar Rapid i-a pus mari probleme, deși nu a impresionat în competiție, până la faza eliminatorie. A fost 0-0 în turul optimilor de pe virtualul Giulești, iar orice egal cu goluri marcate lângă aerodrom va califica echipa bucureșteană în semifinale.

Academica Clinceni – Rapid este cel mai așteptat meci al zilei, iar Superbet oferă cote de senzație pentru o calificare a oaspeților.

Programul de azi al televizărilor de pe ProX:

Ora 22:25 Înainte Modelu – Petrolul Ploiești

Ora 22:55 Universitatea Craiova – ACS Poli Timișoara

Ora 23:25 Academica Clinceni – Rapid București

Ora 23:50 Farul Constanța – Dinamo București

Pentru a afla mai multe știri despre viitoarele meciuri, urmărește pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal Virtual https://www.facebook.com/fedrofotvi/.

Toate informațiile, clasamentele și statisticile despre competiția organizată de comunitatea Federația Română de Fotbal Virtual (www.frfv.ro) pot fi găsite pe site-ul virtualproleague.com sau accesând direct linkul:

https://www.virtualproleague.com/portal/en/championship/11vs11/1093/table

Citește și:

Academica Clinceni - Rapid: duelul zilei în Supercupa #JucamdeAcasa. Pe cine pariezi?

10 antrenori care au transformat total echipele lor. Cine ar fi pariat că rezistă atât?

NOU Supermilion câștig în Liga Campionilor Jackpoturilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează