ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20: Cum sună Johan Cruyff, lângă Cristiano Ronaldo și Messi?! Marca a prezentat echipa perfectă în Ultimate Team

Cristiano Ronaldo și Messi în două papuși din Rusia, foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo și Messi în două papuși din Rusia, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 02:30

FIFA. Este combinația ideală între Echipa Sezonului și cardurile ICON și aliniază un prim 11 cu legende ca Messi, Cristiano Ronaldo și Johan Cruyff. 

După ce toate campionatele importante au fost deja acoperite de campania Echipa Sezonului, cei de la prestigiosul cotidian spaniol Marca au colaborat cu mai mulți jucători profesioniști pentru a realiza cea mai tare echipă posibilă în Ultimate Team. 

Așa că au comparat cele mai bune carduri eliberate în cadrul Echipei Sezonului cu cele mai valoroase „legende” aflate la dispoziția gamerilor în Ultimate Team și a ieșit o echipă fabuloasă. 

În poartă lupta s-a dat între brazilianul Alisson și legendarul Iașin. Cardul de 97 al portarului lui Liverpool a câștigat în fața fostului mare goalkeeper al naționalei URSS. 

Van Dijk și Varane în mijlocul apărării

În apărare nu putea lipsi colegul lui Alisson, olandezul Van Dijk, cu cardul lui monstruos de 99 OVR. Lângă el apare jucătorul celor de la Real Madrid, Varane, care are și el un card senzațional pentru un fundaș, 97 OVR. Între cei doi apare o legendă, Ronald Koeman, cu cardul lui de 93. Actualul selecționer al Olandei l-a depășit în postul de „libero” pe Sergio Ramos. 

Și în linia de mijloc avem o combinație ideală între fostele glorii și actualele staruri din fotbal. Kevin de Bruyne a primit un card spectaculos de 99 OVR și nu putea lipsi din centrul liniei mediane. Lângă el apare un playmaker legendar, fostul mare internațional olandez, Ruud Gullit, cu cardul lui de 94 OVR. Pe flancul stâng domină fostul mare jucător al Barcelonei, Ronaldinho, magicianul brazilian cu cardul lui spectaculos de 95. 

Cea mai mare bătălie s-a dat pe partea opusă, între idolii argentinieni, Maradona și Messi, amândoi cu carduri de 99 OVR. Deținătorul celor 6 Baloane de Aur a fost preferat, cu greu, în fața lui Diego. 

Messi și cei doi Ronaldo în atac

Și tridentul ofensiv a fost greu de selectat, dintre atâtea variante excelente. Brazilianul Ronaldo este considerat de mulți drept cel mai bun atacant din istorie, așa că nu este de mirare că apare cu cardul lui de 97 OVR. Nu se putea ca Messi să fie preferat și să nu fie acompaniat de rivalul său, Cristiano Ronaldo

„Mașina de gol” portugheză, cu un card de 99 OVR, a fost preferat unei alte mari legende a fotbalului, brazilianul Pele, cu un card similar. În schimb marele Johan Cruyff, unul din cei mai spectaculoși și iubiți fotbaliști din istorie, încheie formația, cu un card de 96 OVR. 

  • Această echipă este aproape imbatabilă, dar sigur vor fi mulți gameri care nu vor fi de acord cu alegerea celor de la Marca, mai ales că nume uriașe ca Maradona, Pele sau Zidane au fost luați în considerare, dar nu i-au depășit pe Messi, Cristiano Ronaldo sau De Bruyne.
FIFA 20: Cum sună Johan Cruyff, lângă Cristiano Ronaldo și Messi?! Marca a prezentat echipa perfectă în Ultimate Team
Foto: Marca

Citește și alte știri de FIFA 20

Bundesliga are unii din cei mai promițători tineri din FIFA 20: de la Giovanni Reyna la urmașul lui Lewandowski

Rămas fără echipă, Romeo Surdu s-a reprofilat și e gata să renunțe definitiv la fotbal » Ce postează pe Youtube

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează