ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Daniele De Rossi poate primi un cadou înainte de retragere

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 12:35

Daniele De Rossi a avut o carieră impresionantă la Roma și a jucat și la Boca Juniors, iar fostul căpitan al formației din capitala Italiei va primi un card special, End of an Era, de la EA. 

Card de 92 OVR pentru italian

Mai mulți gameri au găsit pe internet conceptul din spatele acestui card și arată foarte bine. Italianul va avea 92 OVR și va fi o „bestie” la mijlocul terenului. Asta nu înseamnă că fostul internațional va fi doar un fotbalist potrivit pentru faza de apărare, cu 90 la șut, 90 la pase și viziune de joc și 84 la dribling, De Rossi va controla tot jocul unei echipe. Va putea fi folosit pentru agresivitatea lui dar și pentru a coordona atacurile, de la baza mijlocului. 

De Rossi merită acest card, rămâne de văzut când va fi eliberat de cei de la EA. 

VIDEO / Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 6: cele mai bune tactici din FIFA20

Citește și alte știri din eSports:

VIDEO Kun Aguero a „băgat autobuzul în poartă” ca să îl bată pe Veron! 3 meciuri de foc

Chiar dacă Bayern nu îl mai vrea, Coutinho tot a primit un card special în FIFA 20

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează