ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Kevin De Bruyne și Cristiano Ronaldo pot fi vedetele din noua echipă a săptămânii din FIFA 20 » Cine poate primi carduri speciale

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 15:42

Gamerii se pregătesc de o nouă săptămână plină de tranzacții pe piața transferurilor. Nu mai este mult până vom afla următorii jucători care vor primi un card special și gamerii pregătesc deja portofele virtuale și nu numai. 

Dacă ne așteptăm la multe surprize, ca de obicei, există și câteva vedete care au impresionat în această săptămână și au șanse mari să fie măcar în lot, dacă nu în prima echipă.  

De departe cel mai impresionant jucător în acest weekend a fost Kevin de Bruyne. Belgianul a demolat aproape singur pe Arsenal, cu două goluri superbe și o pasă decisivă pentru Sterling. Jucătorul lui City ar putea primi un card de 93 OVR, ce l-ar face cel mai căutat din Ultimate Team. Nu există un mijlocaș ofensiv mai bun în acest moment în lume, în FIFA sau în realitate.  

Un alt jucător cu șanse foarte mari să prindă echipa este Philippe Coutinho. Brazilianul împrumutat de Barcelona la Bayern nu prea a avut un start de sezon bun, dar a început să își revină și asta este o veste bună pentru cei care îl au în echipă. Cu trei goluri și pase decisive la alte două reușite în meciul cu Werder Bremen, Coutinho nu prea poate face mai mult ca să obțină un alt card special. 

Deși pare imposibil, Cristiano Ronaldo poate primi un card și mai bun, decât cel cu 95 OVR, dacă va prinde echipa săptămânii. Portughezul și-a trecut în cont încă două goluri, iar Juventus rămâne în lupta pentru titlu datorită lui. Așa că, deși va costa peste un milion de monede, Ronaldo va aduce mereu cu el goluri multe.  

Mohamed Salah poate fi un alt nume stelar care să fie prezent în echipă. Egipteanul a reușit o dublă cu care Liverpool a mai obținut o victorie și Salah a arătat că și-a redescoperit pofta de gol.  

În apărare Jan Verthonghen și Nico Schulz au și ei șansele lor să obțină un bonus. Cei doi au avut evoluții bune, dar au apărut decisiv și la finalziare pentru Tottenham, respectiv Dortmund. Dar nu mai este mult și vom vedea exact ce surprize ne-au rezervat cei de la EA.

FUTMAS: Grăbește-te, ai doar o zi la dispoziție să pui mâna pe acest card cu Marcus Rashford

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează