ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Manchester City și Liverpool s-au duelat iar! Trent Alexander-Arnold l-a provocat pe un jucător profesionist de FIFA 20 din echipa lui City

Trent Alexander-Arnold, foto: Guliver/gettyimages
Trent Alexander-Arnold, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 13:47

FIFA 20. Spre deosebire de realitate, Manchester City, reprezentată de Ryan Pessoa, a fost superioară. Liverpool a bifat, însă, o surpriză. 

Trent Alexander-Arnold este disperat să revină la fotbal și, până atunci, se delectează cu porții de FIFA 20. Nici aici nu a scăpat de derby-uri. Fundașul „cormoranilor” l-a provocat pe unul din gamerii profesioniști care este legitimat la rivala din Premier League, Manchester City. Ryan Pessoa este unul dintre cei mai buni jucători din lume pe Xbox, dar asta nu l-a speriat pe Arnold. 

Primul meci? Leipzig vs City 2-2

Deși a avut în față un specialist în domeniu, fundașul i-a pus mari probleme și chiar a reușit o remiză în prima partidă din cele trei programate, 2-2. Ce e drept Pessoa a jucat cu Leipzig, nu cu City, în timp ce Arnold nu și-a „trădat” colegii și i-a controlat pe Salah sau Firmino.

Din păcate pentru jucătorul lui Liverpool, valoarea individuală a fotbaliștilor n-a mai contat și în restul partidelor. Experiența lui Pessoa i-a adus 2 victorii, cu 4-1 și 2-0. 

Arnold n-a fost deloc supărat, însă. „Sunt mândru de mine, am avut șanse, le-am ratat, dar am jucat bine. Chiar o să mă uit la reluări, pentru că sunt mulțumit de ce am făcut”. 

Mai greu e cu izolarea, Arnold de abia așteaptă să se reia Premier League. Până atunci stă alături de mama lui și de cei doi câini. Și joacă FIFA, binențeles. 

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

Noul star de la Tottenham a primit și el un card special FIFA 20: oare îl și merită?

EA Sports a lansat două provocări de 1 aprilie.. și nu este păcăleală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
2714058312161975
Alexandru Ionita  •  04 Aprilie 2020, 15:49

fcsb e o porcarie de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

krnevic
krnevic  •  04 Aprilie 2020, 15:46

Nici pe xbox fcsb nu e steaua :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează