ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

FIFA 21. O nouă eroare comică este întâlnită tot mai des în FIFA 21!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 12:23 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 12:31

Gamerii dau peste tot felul de erori în FIFA 21, Mai nou fotbaliștii au început să zboare, la propriu.

Chiar dacă majoritatea bug-urilor întâlnite în FIFA 21 crează, în general, o stare de supărare gamerilor, pe bună dreptate, există și erori care stârnesc râsul. 

Iar una din cele mai ciudate văzute până acum în jocurile celor de la EA a început să apară în foarte multe jocuri și internetul este plin de clipuri video amuzante.

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FFirminoJnr9%2Fstatus%2F1313083339486658560&widget=Tweet

Citește mai multe știri despre FIFA 21: 

EA Sports, probleme în Canada. Creatorii FIFA, vizati de un proces

Un nou fotbalist primește un card silver în Ultimate Team

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
intermezzoro
intermezzoro  •  26 Octombrie 2020, 13:55

Sunt o gramada de naivi care cumpara jocul, creat pe o platforma adaptata deceniului trecut. Chiar daca incearca sa introduca cat mai multe animatii ce se vor "a-ti lua ochii" gameplay-ul si serverele sunt la nivel de Tetris . Asadar , cat timp avem copii ce pot cumpara jocuri din banii parintilor si fara stirea acestora, iar legislatia nu protejeaza in vreun fel populatia - vom avea "gunoaie" vandute la pret de noutate absoluta. EA Sports - FIFA are nevoie uriasa de dezvoltatori care sa aibe si idee despre regulile fotbalului. Dupa 1 an de "incercari" online constati ca nu exista hent (chiar daca este activata optiunea ) , offside-ul nu este intotdeauna acordat corect ( vezi jucatori in afara liniei portii ),lipsa VAR , lipsa +3 schimbari / meci . Cat despre gameplay : pase necorelate cu actiunea utilizatorului , lovituri de cap de aproximativ 60 metri, bug-uri , etc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează