ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Scapă cine poate: Johnny Walker îi provoacă pe gameri în FIFA 20

Luptătorul brazilian Johnny Walker este următorul nume pe lista celebrităților care îi provoacă pe gameri în FIFA 20, iar sportivul are o echipă plină de surprize, dar și foarte periculoasă.
Luptătorul brazilian Johnny Walker este următorul nume pe lista celebrităților care îi provoacă pe gameri în FIFA 20, iar sportivul are o echipă plină de surprize, dar și foarte periculoasă.

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2020 15:08 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 17:38

Luptătorul brazilian Johnny Walker este următorul nume pe lista celebrităților care îi provoacă pe gameri în FIFA 20, iar sportivul are o echipă plină de surprize, dar și foarte periculoasă. Lipsesc Messi, De Bruyne sau Cristiano Ronaldo, dar asta nu înseamnă că gamerii vor avea viață ușoară.

Doar un singur card sub 90 OVR

În poartă apare Ederson, cu un card de 89. Brazilienii constituie de altfel scheletul echipei, așa cum era de așteptat. David Luiz, 94, Thiago Silva, 95 și Marquinhos, 94, formează o apărare solidă, un zid greu de trecut. Pe laterale Alex Telles, 94 și legendarul Carlos Alberto, 94, vin cu viteză și explozie. 

Marco Verratti, cu un card de 95, asigură încă un element de siguranță, iar în fața lui apare o altă legendă, Zinedine Zidane, cu cardul de 97, unul care asigură creativitate și fantezie echipei. Urmează trei jucători foarte rapizi și letali. Supriza Atal, 92, dar apoi Mbappe, 98, și spaima tuturor, Ben Yedder, 97, se vor asigura că nu va exista gamer care să nu primească gol. 

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 8: Pasa prin care poți evita fundașul advers

Citește mai multe știri din eSports:

Încă o vedetă de la Real Madrid se implică în fenomenul eSports

The International se întoarce de abia în 2021

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează