ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Continuă scandalul în Coreea: s-a ajuns la amenințări din partea fanilor LoL! T1 este în mijlocul unui conflict deschis

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 12:08 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 12:49

Fanii de LoL pot pune pasiune la fel ca cei de fotbal, mai ales în Coreea de Sud, unde esports a ajuns un fenomen extins. T1, unde evoluează cel considerat GOAT, Faker, este o echipă extrem de iubită, iar vestea că doi antrenori nepopulari urmează să fie instalați de conducere, a inflamat spiritele. 

Fanii consideră că echipa nu va atinge potențialul ei, iar Faker nu va mai avea șansa să câștige trofee înainte de retragere. După un protest inedit, cu niște mesaje afișate pe un camion, suporterii au trecut la un alt nivel. 

Nick „LS” De Cesare a fost nevoit să-și închidă conturile de social media

Nick „LS” De Cesare, un cunoscut analist și unul din cei vizați să preia echipa a fost nevoit să își închidă conturile de pe rețelele de socializare din cauza mesajelor de amenințate și de hărțuire din partea fanilor coreeni. Mai mult chiar bunica acestuia a fost victima amenințărilor, lucru care a atras criticile mai multor oameni din fenomen. 

Fanii nu îl vor pe LS, considerat un personaj controversat și nici pe Potlock, cealaltă variantă luată în calcul, pentru că nu are experiență fiindcă este specialist în Starcraft 2. În tot acest scandal, conducerea grupării încă nu a ieșit să anunțe nimic și rămâne de văzut unde se va opri acest scandal.  

Immortals face mișcări importante înainte de sezonul viitor de LoL

Revenirea la realitate a fost bruscă: Liquid pierde primul turneu de Dota 2 după succesul din Germania

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează