ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

DAMWON și JD Gaming merg mai departe la Mondialul de LoL + marele perdant al grupei

PSG Talon a fost marele perdant al grupei. DAMWON și JD Gaming merg mai departe la Mondialul de LoL
PSG Talon a fost marele perdant al grupei. DAMWON și JD Gaming merg mai departe la Mondialul de LoL

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 12:39 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 13:28

PSG Talon a fost marele perdant al grupei. DAMWON și JD Gaming merg mai departe la Mondialul de LoL

Ziua a început cu o victorie surprinzătoare a celor de la PSG în fața celei de-a doua favorite a grupei, JD Gaming. A fost un meci foarte echilibrat și intens, chiar dacă a durat doar 26 de minute. Cei de la PSG au avut un avantaj la început de 1400 de monede, dar pe mijloc au suferit mult. 

Totuși, abilitatea de a-l bloca pe Zoom, vedeta rivalilor, a fost cheia victoriei. Cum toți au calculat victorii contra celor de la Rogue și înfrângeri cu DAMWON, una dintre marile favorite ale turneului și o echipă într-o formă extraordinară, PSG era ca și calificată. 

PSG și Rogue au părăsit competiția

Rezultatele au decurs așa cum se aștepta toată lumea și a venit duelul zilei, dintre JD și DAMWON. De data aceasta, coreenii de la DAMWON nu au mai fost atât de dominanți, din contră, iar Zoom s-a revanșat, cu o prestație excelentă cu Camille. 

Acesta a câștigat multe dueluri la început și JD a profitat de avantaj pentru a-și asigura victoria și prezența în sferturi. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează