FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - KILMARNOCK 3-0

DINAMO - KILMARNOCK 3-0 // Ce a spus Eugen Neagoe după victoria categorică a lui Dinamo din ultimul amical: „Sperăm să reușim și în campionat”

Eugen Neagoe // foto: Gazeta Sporturilor
Eugen Neagoe // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 22:17

DINAMO - KILMARNOCK 3-0 // Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a rezumat, pe scurt, învățămintele trase în ultimul amical al verii, câștigat de câini cu 3-0 în fața scoțienilor de la Kilmarnock, 3-0. 

„Încă un antrenament reușit, sperăm să păstrăm același ritm și în campionat. Trebuie să rămânem concentrați și să muncim mai mult și mai bine în fiecare zi”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, pentru GSP.ro. 

Dinamo - Kilmarnock 3-0
Au marcat: Bejan '11, Nistor '67, A. Mihaiu '88

Echipa de start a lui Dinamo: *Straton - Ciobotariu, *Bejan, Klimavicius, R. Grigore - *Mrzljak, *Răuță, Nistor - Sorescu, Montini, Moldoveanu
*jucătorii marcați au venit în această vară

Dinamo (repriza secundă): *Piscitelli - *Moura, Klimavicius, D. Ciobotariu, R. Grigore (G. Crețu 76) - *Mrzljak (I. Filip 62), *Bru - Sorescu (Brito 62), Nistor (Mihaiu 76), Moldoveanu (*Perovic 62) - Montini (D. Popa 76). Antrenor: Eugen Neagoe
*jucătorii marcați au venit în această vară

REZULTATELE LUI DINAMO ÎN SPANIA

Vezi și: DINAMO - KILMARNOCK 3-0 // „Câinii” strălucesc din nou la Marbella! Echipa lui Neagoe încheie spectaculos stagiul de pregătire, cu o victorie la scor de neprezentare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Iulie 2019, 18:43

Sper sa-l vedem si pe Mihaiu in meciurile de liga 1. in 2 meciuri amicale a jucat mai bine ca Jaadi si multe alte petarde aduse in sezonul trecut.

dvd1
dvd1  •  04 Iulie 2019, 14:03

discursul d-lui Goe: "baieti, ne pregatim bine pt B de la anul. Am incercat si anul trecut sa ajungem in B unde n-am dorit foarte mult sa ajungem dar printr-o minune nu am ajuns in B. Anul asta insa ajungem in B unde vrem de fapt sa fim"

albub
albub  •  04 Iulie 2019, 12:32

Foarte profund :)) Sper ca macar cu jucatorii vorbeste mai mult

Vezi toate comentariile (4)
Comentează