FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - ZORYA LUHANSK

Dinamo a remizat cu Zorya Luhansk, scor 0-0, într-un meci amical disputat în Slovenia

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 17:05

Dinamo a remizat cu formația ucraineană Zorya Luhansk, scor 0-0, într-un meci amical disputat la Ptuj, pe "Ptuj City Stadium".

Echipa de start DinamoBrănescu – M. Oliva, Nedelcearu, Mevlja, St. Filip – Busuladzic, P. Anton, Palic – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr

final Dinamo - zorya luhansk 0-0

Acesta a fost al doilea amical pe care formația antrenată de Ioan Andone în dispută în cel de-al doilea cantonament din Slovenia, după victoria obținută în fața rușilor de la Dinamo Moscova, scor 5-0.

Adversara de astăzi a dinamoviștilor a terminat sezonul trecut pe locul al patrulea în Ucraina și a pierdut finala Cupei în fața lui Șahtior Donețk, scor 0-2.

După meciul de astăzi, Dinamo mai are programate două amicale în Slovenia, împotriva slovenilor de la Celje, pe 9 iulie și contra rușilor de la Amkar Perm, pe 11 iulie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
zecs93
zecs93  •  07 Iulie 2016, 01:48

Saracu de tine esti lovit rau de tot la cerebel, daca te referi la georgenii de la Samtredia pai ma creier pane noi nici macar nu facusem un antrenament iar aia incheiau al 2 cantonamentu ca drept dovada ca aia aveau peste cateva zile primu meci din calificari in cupele europene, imediat cum ne-am obisnuit cu cantonamentu am avut rezultate bune zic eu, Dinamo Moscova e un nume in rusia, nu e usor sa-i bati cu 5-0 iar pe astea de la Zarya Luhansk au terminat pe locu 4 in campionatu ucrainiei care este peste al nostru, nustiu daca fcsbeaua ta ar termina in primele 8 !!!

1745flo
1745flo  •  06 Iulie 2016, 22:29
Postat de randoom_._ pe 06 Iulie 2016, 20:50

ce-i bah ***,nu iti place adevarul? cum da dinamo aka rusinea romaniei de echipe de prima liga,cum nu castiga sau primesc scor. cu echipe din esaloanele inferioare nu-i greu sa castigi.

incredibil cat de perspicace esti, cred ca pana la urma te vor coopta astia in redactie!:D

1745flo
1745flo  •  06 Iulie 2016, 22:18
Postat de triple.core.hd pe 06 Iulie 2016, 20:48

La meciul Fcsb-Nec tineti fotbal minut cu minut (min. 3: Reghe s-a ridicat de pe banca si a vorbit cu Enache. Min. 5: Glaunovici e cel mai activ, se zbate...d'astea), aici nu dati nicio informatie pentru o repriză intreaga, iar meciul Iasiului nici macar nu e pomenit. Niste amator care vânează clickurile turmelor de suporterasi de net. Dar altii, cum sunt si eu, si-ar fi dorit si niste informatie de presa reala.

si titlul este slugarnic : debut perfect pt fcsb in turneul de pregatire! zici ca-i plateste cineva ca sa mentina gigistilor moralul cat de cat ridicat!:D

Vezi toate comentariile (19)
Comentează