FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

FOTO Noroc cu cel mai mic » Puștiul Mihalcea a strălucit într-un meci în care Steaua s-a chinuit rău cu Rubin Kazan

Articol de , - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 00:00

Steaua a trimis doar două șuturi pe poartă în amicalul cu Rubin Kazan, 2-1, marcînd din ambele

Steaua n-arată deloc bine cu o săptămînă înainte de Supercupa cu ASA Tîrgu Mureș. După un meci catastrofal cu Austria Klagenfurt și unul ceva mai reușit cu Legia, aseară roș-albaștrii au gîfîit iar împotriva rușilor de la Rubin Kazan. Rădoi a trimis din nou o formulă de echipă cu mulți dintre titulari, dar jocul n-a funcționat deloc, mai ales în prima parte.

Steliștii au arătat clar că nu au o minte limpede la mijlocul terenului. Toate atacurile lor s-au risipit aiurea. Tactica pare una care se bazează pe noroc. Mingi aruncate pe vîrf, care trebuie să devieze pentru mijlocașii ofensivi, dar Țucudean și Tudorie au avut de tras cu stoperii ruși.

Cu polonezii de la Legia, roș-albaștrii au fost salvați de mijlocașii laterali, însă ieri nici jocul pe benzi n-a funcționat. Adi Popa și-a rezolvat problemele personale, dar mai are de lucrat la cele profesionale. N-a arătat nimic în cele 38 de minute cît a stat pe teren, pînă cînd a cerut să fie înlocuit. Pe partea cealaltă, Chipciu a fost invizibil. Cu 10 minute înainte de pauză, Rădoi a luat măsuri și l-a mutat acolo pe Stanciu, chemîndu-l în centru pe Alex. Mare lucru în joc nu s-a schimbat însă. S-a simțit lipsa lui Tănase, care ieri a văzut partida din tribună, alături de Tamaș. Amîndoi au acuzat probleme medicale. Campioana României s-a văzut condusă cu 1-0 în minutul 16, cînd Breeveld nu a fost atent la o respingere, iar un adversar a șutat cu sete în vinclu, fără șanse pentru Cojocaru.

Ședința din pauza meciului

Dezamăgit, la pauză, Rădoi și-a băgat jucătorii în ședință la marginea terenului. A gesticulat nervos și le-a arătat fotbaliștilor săi unde să se poziționeze folosind sticlele de apă. Singurii care au scăpat de critici au fost Varela, Neagu și Stanciu. L-a scos pe Breeveld și l-a aruncat în luptă pe Muniru, iar Tudorie i-a luat locul lui Țucudean.

Partea a doua a început la fel de prost pentru români. Zero fantezie, zero creativitate! Egalarea a venit în minutul 61, dar asta pentru că Tudorie a primit un cadou de la un adversar și a trimis pe lîngă portar. A fost primul șut al "militarilor" pe cadrul porții! Înainte, Stanciu și Iancu mai trimiseseră alături.

Rușii au început să schimbe și ei din garnitura de start, iar românii au echilibrat meciul, dar tot fără a-și crea ocazii de gol. Varela putea marca după o centrare din corner, dar mingea a șters bara. Sclipirea a venit de acolo de unde nu se aștepta nimeni. Nu de la Chipciu, care cîștigă 30.000 de euro pe lună, nici de la speranțele Stanciu și Iancu, ci de la puștiul de 16 ani, Vlad Mihalcea. Acesta a primit o minge bună de la Stanciu, a depășit un adversar și a trimis în fața porții, de unde Iancu a marcat. Puștiul nu s-a oprit aici, a prins curaj și a driblat, și-a asumat ultima pasă și a creat panică în banda stîngă, chiar dacă a fost contrat serios de adversari. Cu el pe teren, Stanciu a început să joace și el.

Steaua - Rubin Kazan 2-1

Tudorie (61), G. Iancu (79)
Steaua: Cojocaru (Niță, 60) - Rîpă (Papp, 60), Varela, Toșca, Guilherme - I. Neagu (Mihalcea, 60), Breeveld (Muniru, 46) - Ad. Popa (G. Iancu, 39), N. Stanciu, Chipciu (Grădinaru, 71) - Țucudean (Tudorie, 46). Antrenor: Mirel Rădoi

 

"Vrem să arătăm de la meci la meci din ce în ce mai bine. Lupta pentru poarta Stelei e foarte grea, dar noi sîntem prieteni, ne pregătim toţi trei foarte bine şi aşteptăm să vedem cine va fi ales ca titular"
Valentin Cojocaru, portar Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
blacksun_14
blacksun_14  •  01 Iulie 2015, 10:35
Postat de daniel_daniel00 pe 01 Iulie 2015, 10:33

Atat titlul cat si articolul sunt penibile.Steaua a jucat bine ieri impotriva unei echipe cu buget mult mai mare, s-au marcat 2 goluri, a fost si o bara, iar in defensiva n-au fost probleme.Vad ca unii au niste pretentii de parca am fi Real...

n-au pretentii ma.Sunt doar postaci platiti sa scrie articole de gradinita impotriva stelei, zero obiectivism

daniel_daniel00
daniel_daniel00  •  01 Iulie 2015, 10:33

Atat titlul cat si articolul sunt penibile.Steaua a jucat bine ieri impotriva unei echipe cu buget mult mai mare, s-au marcat 2 goluri, a fost si o bara, iar in defensiva n-au fost probleme.Vad ca unii au niste pretentii de parca am fi Real...

ares123
ares123  •  01 Iulie 2015, 10:31
Postat de unico_biancorossi pe 01 Iulie 2015, 10:14

intr-un match oficial, Rubin ii bate pe *** in 11 ocazii din 9 posibile. in rest ? cum adica... aa, cele 2..) egaluri.)

Voi nici macar nu ati avea ocazia sa jucati...''''un match oficial '''cu astia. S-a gasit celebrul ***, postac platit sa vorbeasca...vezi ca ai cam intarziat la servici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează