AMICALE  ·  VIITORUL

Gata cu antrenamentele! Viitorul încheie joi cantonamentul din Antalya cu două meciuri amicale

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 18:13

Aflată de aproape două săptămâni în cantonament la Belek, în Antalya, formația pregătită de Gheorghe Hagi a susținut azi ultimele ședințe de pregătire înaintea plecării spre casă, programată vineri.

Constănțenii s-au antrenat din nou pe o ploaie torențială, așa cum au făcut-o de multe în perioada petrecută în Turcia.

„A plouat destul de mult, dar am avut condiții excelente și am putut să ne pregătim așa cum trebuie. Terenul a rezistat foarte bine, chiar dacă au fost și câte 4 antrenamente pe zi, pentru că tot aici s-au antrenat și polonezii de la Jagellonia”, a spus fundașul Viitorului, Bogdan Țîru.

A fost pentru a doua oară consecutiv când constănțenii au ales să efectueze stagiul de pregătire din iarnă la hotelul de cinci stele Sueno Deluxe, care pune la dispoziție o bază sportivă completă. Două terenuri cu gazon natural a căror suprafață de joc se prezintă în condiții bune, plus vestiare și o tribună acoperită, piscină de mari dimensiuni și facilități pentru refacere.

Mâine, în ultima zi de cantonament, Viitorul va susține două partide amicale, astfel încât toți jucătoriidin lot să apuce cât mai multe minute pe teren înaintea reluării Ligii 1.

De la ora locală 11.00, o oră mai târziu în România, formația constănțeană va întâlni FC Yenisei Krasnoyarsk, ocupanta ultimului loc din prima ligă a Rusiei. Apoi, de la ora locală 18.00, Viitorului va juca împotriva campioanei Georgiei, FC Sabutarlo.

Citește și:

Încă un comunicat emis de echipa lui Hagi despre situația lui Mihai Voduț + Viitorul ar fi refuzat asocierea cu mai multe agenții de pariuriCum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Europa League
Sevilla - Manchester United
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1