FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - MLADA BOLESLAV 0-1

VIDEO Zero goluri, cîteva speranţe » Steaua pierde încă un amical: 0-1 cu Mlada Boleslav

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 90.
Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 90.

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 18:39

Lipsită de opt titulari, Steaua s-a apărat organizat, dar a fost bătută cu un gol în ultimul minut al meciului.

Numărul mare de amicale pe care Steaua le joacă în iarna asta îi aruncă pe roş-albaştri în mijllocul unui experiment: ei continuă să descopere lucruri noi o dată la fiecare două zile şi să-şi confirme altele pe care le ştiau deja. Absenţele cauzate de accidentări şi de convocări la "naţionala" lui Piţurcă sînt şi ele parte din experiment.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Aşa, Reghecampf şi toţi steliştii s-au putut convinge că Doru Bratu chiar e bun. Sigur, neîncrederea lui Becali l-a ţinut pe stoperul ex-rapidist în afara listei de Europa League, dar apărătorul de 23 de ani poate fi cu adevărat o soluţie bună pentru campionat. S-a descurcat fără probleme cu cehii activi şi atletici, chiar mai bine şi mai sigur decît Gardoş.

Au fost "victime"
Jocul bun al lui Bratu a fost o revelaţie, prestaţiile lui Mihai Costea şi Nikolici n-au mai fost. "Nilă" continuă să strice şi faze în care iniţial te făcuse să-l admiri, muntenegreanul îi presează pe apărătorii adverşi şi-i pune în mai mare dificultate cînd mingea e la ei decît cînd ea se află în posesia lui!

Mai multe imagini!

Steaua cu Prepeliţă şi cu Filip mijlocaşi centrali e o versiune "soft" a echipei din care Bourceanu şi Pintilii, titularii obişnuiţi, sînt printre cei mai agresivi fotbalişti din România. Reghecampf remarcă şi el că ai lui sînt chiar prea cuminţi: "Prepe, hai să jucăm şi noi mai agresiv!".

Cehii n-au nevoie de vreun imbold de pe margine şi-l tăvălesc pe Rîpă cu un atac din spate. MM Stoica ţipă la banca Mladei: "Ce se întîmplă? Oprim meciul! Numai atacuri din spate?". "Ce? Mai arată-ne alt tackling din spate!", zic adversarii, care apoi îşi cer scuze ca să continue meciul. Fosta campioană a Cehiei, despre care MM credea în 2007 că "are nume de aragaz", a marcat în ultimul minut al meciului şi a cîştigat la limită, chiar dacă ea a dominat clar.

E tot speriat
Pe Rîpă însă nu cehii l-au speriat. El e speriat, pur şi simplu, de ipostaza în care a fost plasat subit, aceea de "salvator al benzii drepte". Cornel e atît de emoţionat, că pare un junior ce s-a trezit peste noapte într-o formaţie de Europa League.

Joacă doar din prima, chiar dacă deseori pasele se duc la adversari, tremură cînd mingea ajunge la el. Reghecampf intervine să-l calmeze: "Cornele, de ce ţi-e teamă? Ţine mingea un pic, că ai avantaj! Nu te mai grăbi, uită-te şi-n diagonală!". Ultimul sfert de oră a arătat ca un joc între o formaţie din prima ligă şi alta din eşalonul secund, cu Mlada atacînd încontinuu şi românii apărîndu-se ca într-un "oficial".

Pentru ca Steaua să se simtă protejată la Amsterdam, lui Rîpă ar trebui să-i dispară emoţiile într-o săptămînă! Iar Nikolici să-şi fi conservat în Antalya tot norocul, pentru noi ricoşee "dumnezeieşti", din care mingea-i sare din pămînt în nas şi se duce în poartă.

"Steaua n-a jucat nimic cu Mlada! Este pentru prima oară cînd sînt nemulţumit de jocul echipei. Nu contează că am jucat cu rezervele, ei trebuie să joace ca titularii pentru că avem nevoie de ei. Nu mi-a plăcut nici un jucător!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Am de făcut bugetul în Parlament, o să am treabă multă zilele astea, nu mai am timp de Steaua. Dar mă duc în Antalya la ultimul meci, ca să batem şi noi pe cineva" (Gigi Becali, patron Steaua)

Steaua - Mlada Boleslav 0-1

Steaua: Stanca - Rîpă, Gardoş, D. Bratu (78 Puşcaş), Latovlevici (76 V. Lupu) - Prepeliţă, Filip - Chipciu, Tatu (71 I. Roşu), M. Costea (62 Năstăsie) - Nikolici
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
Eliminat: Puşcaş (88)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
halpinus.drogatus
halpinus.drogatus  •  01 Februarie 2014, 21:09
Postat de tigruzzu pe 06 Februarie 2013, 20:06

Vai de capul oilor...

tarane, au castigat oile campionatul si rapidu tau a retrogradat. Iti zic asta pentru ca vin din viitor

tigruzzu
tigruzzu  •  06 Februarie 2013, 20:06

Vai de capul oilor...

vasy86le
vasy86le  •  06 Februarie 2013, 16:13
Postat de doru5 pe 06 Februarie 2013, 11:51

:) Vom vedea in meciurile oficiale. Va fi cu totul altceva! Campionatul il luam sigur si poate - poate trecem si de Ajax! Forzza Steaua! Iar celor care deja au de gand sa ma jigneasca deoarece nu leplace ce am scris, va doresc multa multa...stiti voi ce! :)

Ce doresti tu rivalilor, sa iti dea Dumnezeu tie :)

Vezi toate comentariile (62)
Comentează