FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  VIITORUL CONSTANŢA - FC BOTOŞANI 8-6 DUPĂ PENALTY-URI

Cristian Daminuţă visează la cucerirea Cupei Ligii: "Putem cîştiga trofeul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 22:49

După victoria Constanţei în faţa Botoşaniului, 8-6 după penalty-uri, Cristian Daminuţă a vorbit despre obiectivul pe care echipa îl are în acest sezon de Cupa Ligii."Cred că putem spera la cîştigarea Cupei Ligii, dar trebuie să ne concentrăm mai mult şi să muncim foarte mult la antrenamente şi pe teren", a spus Cristian Daminuţă la Dolce Sport.

Fostul fotbalist al lui Inter a deschis scorul din lovitură de departajare în prima repriză şi tot el a transformat penalty-ul decisiv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
belamy
belamy  •  19 Iulie 2014, 16:07

cand eram copil, unii veneau cu mingea ca sa prinda "lotul" largit. ma intreb, ce se intampla daca si la re-repetarea loviturii de "departajare" din repriza I a (cum mandru scria un idiot), rata ?. se repeta pana isi insusea procedeul si "300 daminuta".....apuca-ne-ar de putza. va fi fun....bine ca platesc un leu pentru golanii astia.

ortega
ortega  •  19 Iulie 2014, 08:58

Daminuță , ești mai prost decât o puță ...

turbozero
turbozero  •  19 Iulie 2014, 08:31

daminuta asta nu zicea anul trecut ca trag la cupe cu viitura?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează