FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - STEAUA, JOI 20:30, TV DIGI SPORT, TV DOLCE SPORT, LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Duelul cu Steaua îl inspiră pe Andone: "Tratăm meciul ca pe unul de cupe europene" » Mesajul "Fălcosului" pentru fanii dinamoviști

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 20:26

Tehnicianul lui Dinamo, Ioan Andone, a prefațat partida pe care Dinamo o va disputa joi împotriva Stelei, în manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii.

"Nu cred că Steaua e favorită, jucăm pe teren propriu şi trebuie să luăm o opţiune de calificare. Ne trebuie o victorie fără gol primit, pentru că se joacă tur-retur. Noi îl tratăm ca pe un meci de cupe europene, să ne obişnuim cu aşa ceva. 

Fac un apel la suporterii noştri: la meciul trecut au fost al 12-lea jucător şi mi-aş dori să vină şi acum în număr mare, avem nevoie de ei, trecem printr-o perioadă dificilă, cu lucruri proaste, cum a fost ultimul joc, pe care nu trebuia să-l pierdem indiferent de teren. Dar dacă Liga zice că terenurile sunt bune, n-avem ce să facem", a spus Ioan Andone, conform TV Digi Sport. 

  • Dinamo- Steaua, manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii, se va disputa joi, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  21 Decembrie 2016, 08:28

Puteti sa jucati 90+ minute de fotbal autentic? Ando, ai ocazia unica sa arati fanilor, detractorilor, patronului, neamurilor, cunoscatorilor, stiutilor si nestiutilor ca ai sange de antrenor, ca ai clasa de strateg, ca ai fost o viata un dinamovist convins. Daca Reghe castiga meciul, atunci este de datoria ta sa-ti recunosti limitele si sa suporti onest consecintele. Asta se cheama fairplay.

104772133226352
Petre Radulescu  •  21 Decembrie 2016, 08:13

Normal ca-l trateaza ca pe unul de cupele europene. Joaca cu cea mai performanta echipa romaneasca in competitiile europene, mai mult ei, saracutii, n-au mai ajuns sa joace in Europa de cand nu-i albise paraul tehnicianului mimamovist. :)))

calinescu_
calinescu_  •  20 Decembrie 2016, 21:43

MAI FALCOSULE JOACA LA MIJLOC CU HANKA , NEDELCEARU SI FILIP......!!! ALTFEL, FARA BUSULADZICI ,NE TOACA MARUNT CA LA MEDIAS .....!!!!! SA-TI IASA PROSTIILE DIN CAP INCLUSIV NISTOR , CA SE JOACA VIITORUL TAU LA DINAMO ...!!!!! EU AS JUCA CU : BRANESCU -- ROMERA ; CECARELI ; MARICI (POPESCU) ; OLIVA ;-- HANKA , NEDELCEARU , STELIANO FILIP ; --- PALICI(ROTARIU) ; GNOHERE ; VALY LAZAR ;

Vezi toate comentariile (3)
Comentează