FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA

Poarta e tot goală » Șanse mici pentru Giedrius Arlauskis să mai evolueze în tricoul Stelei

Articol de - Publicat marti, 19 mai 2015 00:00

Arlauskis nu va evolua nici în finala Cupei Ligii cu Pandurii și sînt șanse mici de a mai prinde vreun meci în tricoul Stelei.

Constantin Gâlcă e nevoit să mizeze în continuare pe tînărul Valentin Cojocaru. Antrenorul nu-l va putea folosi pe Giedrius Arlauskis nici la meciul cu Pandurii.

Lituanianul de 27 de ani acuză în continuare o tendinită la umăr și simte dureri. A încercat să apere la Brașov, dar la ultimul antrenament dinaintea partidei a declarat forfait. Portarul nu va putea intra între buturi nici împotriva gorjenilor, urmînd ca titular să fie Cojocaru, portarul de 19 ani al roș-albaștrilor.

Ultimele două evoluții ale acestuia, cu Chiajna și cu Brașov, au fost modeste. Se speră ca Arlauskis să poată intra măcar la meciul cu Botoșani. Dacă nici atunci nu va fi apt, atunci aventura lui în Ghencea se va încheia, Gâlcă considerînd că la meciurile cu Oțelul din Liga 1 și în finala Cupei României, cu U Cluj, poate miza pe Cojocaru.

În plus, Gâlcă nu va mai putea conta nici pe Cristi Tănase, cel care a suferit o ruptură musculară în meciul din etapa trecută, disputat sub Tîmpa.

De partea cealaltă, gorjenii acuză probleme mari în ofensivă! Antrenorul Edward Iordănescu nu are nici un vîrf la dispoziție pentru întîlnirea de mîine seară.

Mihai Roman e suspendat, iar Matulevicius, accidentat. De asemenea, o altă absență importantă în tabăra celor de la Pandurii este Mihai Pintilii. Acesta a revenit la antrenamente alături de colegii lui abia ieri și nu va fi titular mîine seară.

13 meciuria prins Cojocaru în tricoul Stelei în acest sezon, în toate competițiile. Arlauskis a evoluat în 40 de partide

5,90e media notelor GSP ale lui Cojocaru, iar a lui Arlauskis este de 6,58, cea mai mare dintre toți steliștii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bivumu
bivumu  •  19 Mai 2015, 10:42

Pustiu e praf ! Se autoevalueza in fata oglinzii . Cu aere de vedeta si mare portar e pe drumul gresit. Parca am vazut un gol dintr-o libera in care voia sa ne convinga ca plonjand la sacrificiu si-a rupt spatele de bara.. :)) Pe naiba.. :))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  19 Mai 2015, 10:22
Postat de Popa Corneliu pe 19 Mai 2015, 10:11

Copilul este bun!! Sunt convins ca nu se va face de ras! O sa prinda meciuri si incredere!! Steaua ia toate cele trei trofee! ASA Tg Mures o sa fie retrogradata pentru CAZUL Terbea-Avram pentru MITA!!

Cojocaru e bun si de viitor, insa sa nu uitam ca Steaua a pierdut toate punctele alea multe cu Arlauskis in poarta (majoritatea) iar ca in ultimele meciuri Cojacaru a fost spectator cand a avut sansa sa "demonstreze ce poate". Cat despre "campionat", e deja pierdut, sansele sunt mult prea mici, FCSB trebuie sa se bazeze pe Cupe acum nu sa viseze la campionate. Oricum, o rusine atat de mare, sa pierzi campionatul in halul asta, nu cred ca exista. Nu imi aduc aminte de un caz similar in campionatul nostru sau in alte campionate in ultimii....30 de ani. Singura mea alinare este ca nu e vorba de Steaua ci de alta echipa...

alexbibirica1
alexbibirica1  •  19 Mai 2015, 10:20

cu pârnaia aia de cojocaru' ... e clara treaba ... trebuie sa ne temem de orice adversar care suteaza la poarta ! e praf pãluga aia...cu golurile pe care le ia la firul ierbii m-am convins ca nu are valoare de Steaua ... cel putin pt moment !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează