FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  U CLUJ - PETROLUL 1-0

U Cluj - Petrolul 1-0 » ”Lupii” out! ”Şepcile roşii” s-au impus în faţa ploieştenilor şi merg în sferturile Cupei Ligii!

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 23:38

U Cluj a eliminat Petrolul în optimile Cupei Ligii, după ce au învins cu 1-0 echipa antrenată de Răzvan Lucescu, graţie unui gol reuşit de Kovacs.

Urmăreşte aici desfăşurarea liveTEXT a partidei!

Petrolul a vrut să-şi demonstreze statutul de favorită încă din primele minute, ratînd o mare ocazie prin N'Koyi, care nu a reuşit să trimită în poartă din cîţiva metri pasa trimisă de Beţa (7). Cinci minute mai tîrziu, Gerson şi Marinescu n-au reuşit să reia cu capul centrarea lui Priso.

Cei de la U Cluj au replicat repede, dar Cobrea a fost la post şi a respins excelent. Forcing-ul ”şepcilor roşii” a continuat, studenţii părînd hotărîţi să schimbe statistica. Lemnaru a fost deschis bine, dar portarul ”lupilor” a ieşit din nou la rampă, respingînd mingea din picioarele căpitanului de la U.

Vlăduţ Morar a reuşit o cursă frumoasă pe partea stîngă, scoţînd din joc doi adversari, dar Marinescu n-a putut să fructifice centrarea (29).

Clujenii au dat lovitura de graţie în minutul 31. Lemnaru s-a strecurat pe lîngă Gerson în careu, a centrat pentru Kovacs, care a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Ploieştenii au răspuns prin Hoban, al cărui şut din afara careului a fost respins de Veselovsky cu un reflex extraordinar de sub bara porţii (42). La faza imediat următoare, Satli s-a dezechilibrat în faţa porţii şi nu a reuşit să reia un balon trimis de Marinescu din corner.

Repriza secundă a început la fel cum s-a terminat şi prima parte, cu un şut bun al lui Hoban, care a lovit bara, dar mingea a ricoşat la Patrick N'Koyi. Atacantul ”lupilor” a încercat să-l imite pe Maradona, trimitînd balonul cu mîna în poartă, dar n-a reuşit decît să-şi lase echipa în 10, văzînd al doilea galben pentru gestul său necontrolat (52).

Priso a vrut să arate că se poate şi în zece, dar meciul a rămas al portarilor, iar şutul camerunezului a fost boxat în faţă de Veselovsky (54). În minutul 60, Răzvan Lucesu i-a trimis în teren pe Mutu şi De Lucas, dar ”lupii” nu s-au dovedit mai eficienţi.

Intrat în teren în minutul 77, Astafei i-a dat emoţii lui Veselovsky, dar şutul fostului gălăţean a fost deviat în corner de apărarea clujenilor (84).

Lemnaru putea închide meciul în minutul 90, dar atacantul ”şepcilor roşii” a şutat pe lîngă din interiorul careului. Elevii lui Teja s-au poziţionat bine în teren, iar prahovenii nu au mai avut nici o şansă importantă de gol.

Clujenii au învins cu 1-0 şi s-au calificat în sferturile Cupei Ligii, reuşind să dărîme statisticile. Cei de la U Cluj nu reuşiseră să învingă Petrolul în ultimele patru confruntări directe.

Echipele de start:

U CLUJ: Veselovsky - Jovanovic, Neag, Emil Ninu, Muşat - Bucşa, Raul Costin - Boutadjine, Lorant Kovacs, Viveiros - Lemnaru
Rezerve: Niculescu, Raul Ciupe, Târnăcop, Lungu, Paulinho, Stojanovic, Jula

PETROLUL: Cobrea - Beţa, Ferreira, Satli, Fanchone - Priso, Marinescu, Hoban, Nepamucenco - Morar, N'koyi
Rezerve: Bolboaşă, Adi Mutu, Peteleu, Astafei, Geraldo, De Lucas

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (201)
vladimir1312
vladimir1312  •  22 Iulie 2014, 19:59
Postat de terminatorul3 pe 21 Iulie 2014, 08:39

Iar injuri bai mongoloidule ?

b4i c4c4tule tu injuri pe toata lumea si acum s4rii de g4t cand ti-a bagat p.wl4 adanc in gat ? jegule cr4pi si taci.

terminatorul3
terminatorul3  •  21 Iulie 2014, 08:55
Postat de valiza.epo pe 21 Iulie 2014, 08:44

Unde vezi tu injuraturi, lebada neagra?! Sau... te-ai simtit cu musca pe coviltir?!?

Cand spui : " cre(s)tini" sau "prostt.elisti" ce inseamna ?

valiza.epo
valiza.epo  •  21 Iulie 2014, 08:44
Postat de terminatorul3 pe 21 Iulie 2014, 08:39

Iar injuri bai mongoloidule ?

Unde vezi tu injuraturi, lebada neagra?! Sau... te-ai simtit cu musca pe coviltir?!?

Vezi toate comentariile (201)
Comentează