FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI, SEMIFINALE, DINAMO - CFR CLUJ 1-1

Ţălnar: "Trebuia să cîştigăm! Sperăm ca în retur să eliminăm erorile din jocul de azi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat la conferinţa de presă de după meci că echipa sa a avut ghinion şi că după aspectul partidei roş-albii ar fi trebuit să învingă.

"A fost o primă repriză echilibrată, am luat un gol pe o greşeală colectivă, apoi am dominat, dar nu ne-am creat situaţii concrete. În repriza a doua, am dominat, 90 la sută am fost peste ei. Am ratat ocazii mari cît roata carului. Cred în băieţi, calificarea se joacă la Cluj, sper să nu mai avem acolo ghinionul de azi.
Nu ştiu dacă e ghinion sau joacă ei mai dur. Dar am pierdut mulţi jucători. Eu le-am spus celor pe care i-am trimis în teren să intrem să joace, să nu iasă din echipă. Cei care au intrat au încercat să dea totul, atacul nu a fost improvizat, noi credem în continuare în Bratu şi Niculescu. Mă aşteptam la mai mult de la toţi, e un meci aparte, faţă de cele din campionat. Sperăm ca în retur să eliminăm erorile din jocul de azi. Am pierdut încă 4 jucători azi.

Dinamo e Dinamo, trebuie să dăm totul pentru a obţine ce ne dorim. Trebuia să cîştigăm azi, după aspectul jocului. Şi terenul e un handicap pentru noi, nu e prost, e foarte prost, nu poţi avea viteză. Diabate se pare că are entorsă la genunchi, sper să nu fie mai rău. I s-a făcut genunchiul cît capul lui.
Cristea poate mult mai mult, aşteptăm cu toţii să-l vedem pe Cristea pe care ni-l dorim. Nu ştiu ce se întîmplă cu el. Au fost 4-5 faulturi care n-au fost sancţionate de Haţegan", a spus Ţălnar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  24 Martie 2010, 23:56

ca e urat sau frumos e mai putin important. important e ca a schimbat radical jocul lui dinamo in acest retur, a readus jocul ofensiv cu care ne-a obisnuit dinamo in anii precedenti,a readus speranta la dinamo si mai ales publicul la stadion. important e ca e ultra dinamovist, a batut steaua din nou fara drept de apel si dinamo are din nou multe ocazii pe meci. ca e frumos sau urat ma lasa rece, e un aspect neimportant. BRAVO TALNAR, ar trebui sa se vorbeasca mai mult de tine.

 •  24 Martie 2010, 23:40

dinamo trebuie sa mearga la cluj convinsa ca poate castiga pt ca si acum 10 zile a condus cu 2-1 pana la final si numai gafa lui dolha a facut ca meciul sa nu fie castigat de dinamo. important e sa creada in sansa lor si sa aiba valid trio-ul niculae,andrei cristea si mai ales alexe. altfel, ocazia lui n2e e incredibila.ratarea sezonului.poate inscrie la cluj desi mai important ar fi la urzici.

rngade
rngade  •  24 Martie 2010, 23:40

Nu e meci in urma caruia sa nu citesti/auzi o declaratie de genul "trebuia sa castigam..." sau "ne-au furat arbitrii..." sau "am avut ghinion..." Nimeni dar nimeni nu incearca sa faca o analiza a cauzelor care au condus la un (semi)esec pentru a le putea elimina pe viitor. Am vazut un meci prost, fara niciun orizont si cu o "bomboana" pe coliva: un exemplu de cum poti rata singur, singurel cu poarta goala in fata (N'Doye)!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează