CUPA ROMANIEI  ·  ASTRA - VIITORUL 1-2

ASTRA - VIITORUL 1-2 // Ianis Hagi, discurs matur după primul trofeu al carierei: „Am crescut aici și îmi rămăsese doar să răsplătesc oamenii”

Ianis Hagi // FOTO: Cristi Preda
Ianis Hagi // FOTO: Cristi Preda

Sambata, 25 Mai 2019, 23:30

Ianis Hagi, 20 de ani, a câștigat sâmbătă seara primul său trofeu al carierei de jucător, după ce Viitorul a învins-o pe Astra Giurgiu cu 2-1, după prelungiri, în finala Cupei României. Ianis nu a înscris, dar a dat tonul revenirii sale cu assist-ul avut la golul egalizator al lui Virgil Ghiță. 

„Acest trofeu spune multe despre cum se muncește la Viitorul. Avem același concept de la juniori până la echipa mare. Suntem foarte fericiți pentru acest trofeu. Sunt bucuros că am luat primul trofeu cu Viitorul, după 3-4 sezoane la echipa mare, unde am învățat totul despre fotbal.

Am crescut aici și îmi rămăsese doar să-i răsplătesc pe cei de la Viitorul cu un trofeu. Mă bucur că am contribuit și eu la acest treofeu. Am atacat încontinuu timp de 120 de minute și cred că merităm victoria.

Nu știu dacă plec, lăsați-mă să mă bucur o seară. De când m-am întors din Italia, am avut în minte doar să câștig un trofeu alături de cei care mi-au întins o mână de ajutor atunci când mi-a fost greu”, a spus Ianis Hagi, la microfonul Look Sport. 

Citește AICI cronica meciului Astra - Viitorul 1-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Antonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1