FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL 1-2

ASTRA - VIITORUL 1-2 // Ianis Hagi, discurs matur după primul trofeu al carierei: „Am crescut aici și îmi rămăsese doar să răsplătesc oamenii”

Ianis Hagi // FOTO: Cristi Preda
Ianis Hagi // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 23:30

Ianis Hagi, 20 de ani, a câștigat sâmbătă seara primul său trofeu al carierei de jucător, după ce Viitorul a învins-o pe Astra Giurgiu cu 2-1, după prelungiri, în finala Cupei României. Ianis nu a înscris, dar a dat tonul revenirii sale cu assist-ul avut la golul egalizator al lui Virgil Ghiță. 

„Acest trofeu spune multe despre cum se muncește la Viitorul. Avem același concept de la juniori până la echipa mare. Suntem foarte fericiți pentru acest trofeu. Sunt bucuros că am luat primul trofeu cu Viitorul, după 3-4 sezoane la echipa mare, unde am învățat totul despre fotbal.

Am crescut aici și îmi rămăsese doar să-i răsplătesc pe cei de la Viitorul cu un trofeu. Mă bucur că am contribuit și eu la acest treofeu. Am atacat încontinuu timp de 120 de minute și cred că merităm victoria.

Nu știu dacă plec, lăsați-mă să mă bucur o seară. De când m-am întors din Italia, am avut în minte doar să câștig un trofeu alături de cei care mi-au întins o mână de ajutor atunci când mi-a fost greu”, a spus Ianis Hagi, la microfonul Look Sport. 

Citește AICI cronica meciului Astra - Viitorul 1-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează