FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-2 (4-5 D.PEN.)

Atac la Rednic, după ce Dinamo a pierdut finala Cupei României: "A greșit! Trebuia să mai aștepte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2016 09:55

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a fost criticat de Dănuț Lupu după finala Cupei României.

Fostul jucător al lui Dinamo și coleg cu Rednic spune că antrenorul "câinilor" este vinovat de acest eșec pentru că a anunțat de mai mult timp că va pleca de la echipă.

"Rednic a greșit prin declarațiile pe care le-a făcut acum două săptămâni, când a zis că pleacă. Putea să aștepte până după acest meci de Cupă, în care jucătorii aveau nevoie de liniște.

Se putea pregăti altfel meciul. Să știți că Negoiță, la cum îl cunosc eu, i-a spus foarte clar «atât pot, atât dau».", a spus Dănuț Lupu, la DolceSport.

"Este păcat de prima repriză, în care dinamoviștii au jucat. Nu am înțeles de ce s-au retras în a doua repriză. Părerea mea e că au căzut și fizic în repriza a doua. Am spus înaintea meciului că le va fi foarte greu să treacă peste tragedia care s-a întâmplat" Dănuț Lupu

CFR Cluj a câștigat Cupa României în fața lui Dinamo, scor 5-4, după penalty-uri. După timpul regulamentar și cele două reprize de prelungiri, socrul a fost 2-2.

Deși a spus de mai multe ori că va pleca de la Dinamo, Rednic a declarat ieri seară că se mai gândește și că există șansa de a rămâne. Vezi detalii

 

A greșit Rednic când a anunțat că pleacă de la Dinamo deși sezonul nu era încheiat?

DA
NU

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
zecs93
zecs93  •  18 Mai 2016, 16:48
Postat de Florean Andrei pe 18 Mai 2016, 10:37

Auzi Dănuţ, de ce nu recunoşti tu adevărul, CFR a fost peste Dinamo ? Degeaba au ajutat arbitrii pe Dinamo, două penaltiuri neacordate ceferiştilor , şi Romario neeliminat, CFR e mai bună ca Dinamo şi a câştigat . Dacă ăştia sunt arbitrii cu care ne prezentăm în Europa, mai bine lipsă !

care 2 penaltyuri ma batrane ?? Tu crezi ca orice cazatura la adierea vantului e penalty ?? De kortzog spui ca trebuia eliminat, dar de tiago Lopes cand i-a dat cu pumnu in mecla lui Rednic ?? de aia de ce nu spui !!!

tandd
tandd  •  18 Mai 2016, 15:17

***,ba daca va corecteaza cineva gramatica si exprimarea din articole jesepeul s-ar numi calea lactee asa ar arata de instelata pagina voastra.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tandd
tandd  •  18 Mai 2016, 15:05
Postat de tandd pe 18 Mai 2016, 15:02

*** pai tocmai asta era problema,ca bicfalvi trebuia sa bata ultimul si rotariu primu daca tot vroia sa bata,tie trebuie cineva sa-ti deseneze in acuarela ca sa intelegi

ce puneti ma stelute ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează