FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Băiatu' mamei » Drama lui Dorin Rotariu: jucătorul lui Dinamo suferă din cauza problemelor personale

Rotariu are un gol contra roș-albaștrilor, marcat în toamnă, la Dinamo - Steaua 1-2
Rotariu are un gol contra roș-albaștrilor, marcat în toamnă, la Dinamo - Steaua 1-2

Articol de - Publicat joi, 27 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 martie 2014 22:52

Puştiul de 18 ani a rămas fidel principiilor sale de familie şi i-a surprins pe colegi cînd a sosit la o petrecere cîmpenească alături de mama sa, care este bolnavă.

Dorin Rotariu trece printr-o pasă nefastă pe terenul de fotbal. Văzut drept o viitoare bijuterie de către şefii dinamovişti, tînărul de 18 ani este, momentan, doar copia falsă a celui care era golgeterul toamnei pentru "cîini".

Cauza? "Pur şi simplu nu-i iese. La antrenamente e în regulă, marchează, însă în meciurile oficiale nu s-a evidenţiat", spun oficialii. E folosit de Stoican, a ratat doar 4 minute în 5 meciuri din primăvară, dar nici n-a marcat, nici n-a dat vreo pasă decisivă.

"E prea mămos, pune la suflet faptul că mama lui are probleme medicale. S-ar putea ca şi acesta să fie un motiv pentru care e mai şters pe teren în această primăvară", susţin coechipierii mijlocaşului. Iar la ultima petrecere cîmpenească a echipei, la Săftica, cînd toţi au venit cu prietenele sau cu soţiile, Dorin a venit însoţit de mama sa!

"Face ce spune dînsa, mereu", au mai spus apropiaţii grupării. Tocmai de aceea, la solicitarea doamnei Rotariu, puştiul a semnat în urmă cu două săptămîni cu soţia lui Reghecampf, declanşîndu-se apoi un scandal de proporţii.

Dorin a declarat apoi public că vrea să rupă contractul, doar că acest lucru nu se poate face decît dacă Dinamo plăteşte despăgubiri de 500.000 de euro!

5 goluri şi două pase decisive a reuşit Rotariu în toamnă, în 17 meciuri

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Tunarii" trimit un spion
Printre cluburile europene ce au ales să-şi trimită reprezentanţii pe Naţional Arena se numără şi Arsenal Londra, grupare interesată mereu de tineri jucători. Astfel, Tony Banfield, unul dintre scouterii grupării, va urmări diverşi fotbalişti ai granzilor României, printre care Ionuţ Şerban, Florin Gardoş, Nicuşor Stanciu şi Dorin Rotariu.

"Lecţia Dinamo", apreciată de UEFA
Într-un material apărut pe site-ul UEFA şi semnat de fostul ofiţer de presă al FRF, Paul Zaharia, este lăudat proiectul clubului din Ştefan cel Mare. Sub titlul "Lecţia Dinamo" e prezentată strategia grupării. "Calificaţi în semifinalele Cupei, dinamoviştii cred în şansele lor de a reveni în Europa în sezonul viitor. Şi, probabil, pentru mulţi ani de aici înainte. Stoican trebuie să se descurce cu mulţi jucători de 18 şi 19 ani. Lipsa de experienţă s-a simţit de-a lungul sezonului, dar a avut şi excepţia de la regulă în remiza obţinută de Dinamo pe terenul Stelei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
dlq1
dlq1  •  30 Martie 2014, 00:09
Postat de cainerau1953 pe 27 Martie 2014, 15:17

un stelist adevarat, respect amice !!!

Iata ca se poate si asa !!!BRAVO !!

marius.ad
marius.ad  •  27 Martie 2014, 20:12

Eu nu inteleg de ce se-mbraca ma-sa ca o pustoaica aflata la pubertate.Atat!

alekzander
alekzander  •  27 Martie 2014, 15:48
Postat de valah7mai1986 pe 27 Martie 2014, 12:13

Dorin a declarat apoi public că vrea să rupă contractul, doar că acest lucru nu se poate face decît dacă Dinamo plăteşte despăgubiri de 500.000 de euro!

Da ma, scrie si in articol.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează