FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR - ASTRA 1-3

CFR - ASTRA 1-3 // Denis Alibec se ia de jucătorii și conducerea CFR-ului: „Dacă acuzațiile veneau de la fani mai ziceam, dar așa...”

Denis Alibec a revenit în prima echipă a Astrei
Denis Alibec a revenit în prima echipă a Astrei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 22:00

Denis Alibec, 28 de ani, se bucură după succesul cu CFR Cluj din semifinalele Cupei României, scor 3-1 (Bud 15 / V. Gheorghe 4, Begue 35, Butean 51).

El o vede pe Astra Giurgiu favorită la calificare în acest moment. Atacantul le răspunde și celor care i-au acuzat că s-ar fi dat la o parte cu FCSB. 

„Suntem favoriți la calificare, dar încă nu s-a terminat. Cum am marcat noi 3 goluri o pot face și ei. E important să nu ne pierdem concentrarea. Să fim cu picioarele pe pământ!

S-au apucat să ne înjure, bine că s-a terminat totul fără scandal și bătaie. Dacă veneau de la spectatori, mai înțelegeam acuzele cum că nu am fi jucat cu FCSB, dar de la oameni care stau toate ziua pe teren, nu înțeleg. 

Din frustrare, din neputință, stau și vorbesc aiurea, cum fac și alții de altfel. Asta e! Acum la campionat nu mai avem șanse, dar Cupa rămâne principalul obiectiv”, a zis Denis Alibec la Look Sport. 

„Azi n-am mai irosit ocaziile pe care le-am avut, cum s-a întâmplat în campionat. CFR are jucători de valoare, dar azi s-a simțit că jucătorii care au intrat nu au intensitatea pe care o au titularii”
Mihai Butean, fundaș Astra

VEZI ȘI:

Costel Enache își ia revanșa și câștigă la Cluj! Giurgiuvenii sunt cu un pas în finala Cupei României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cfrinho
cfrinho  •  04 Aprilie 2019, 01:04
Postat de andyandrei2015 pe 03 Aprilie 2019, 22:47

parca vad ca in vara semneaza cu cfr..

Posibil, dar depinde daca Dan Petrescu e multumit de cota parte din transfer. El e la CFR strict pentru bani si comisioane, patronul fiind usor de prostit.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Aprilie 2019, 22:47

parca vad ca in vara semneaza cu cfr..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează