FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - ASTRA 1-3

CFR CLUJ - ASTRA 1-3 // Discurs egocentric al lui Dan Petrescu: „Mie nu mi se întâmplă asta, eu câștig meciurile pe contraatac” + Atac la strategia lui Edi Iordănescu

Dan Petrescu, foto: Mediafax
Dan Petrescu, foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 22:26

CFR Cluj a pierdut prima manșă a semifinalei Cupei României contra celor de la Astra Giurgiu, scor 1-3 (Bud 15 / V. Gheorghe 4, Begue 35, Butean 51). Antrenorul Dan Petrescu a găsit mai mulți vinovați pentru eșec. 

„E foarte greu să vorbesc la cald. Sunt foarte supărat pe acest rezultat. În prima repriză am jucat mult mai bine decât meciul trecut (n.r. 1-0 în campionat). În afară de cadoul pe care l-a făcut Peteleu la primul gol, ei nu au ajuns la poarta noastră.

Apoi ne-au prins foarte sus cu apărarea și am marcat iar. Asta nu se întâmplă echipelor pe care le antrenez eu. Fizic nu au fost foarte pregătiți. Nici Hoban, Males, Moutinho nu au jucat prea mult.

Cei care au jucat meciul trecut erau obosiți și trebuia să îi schimb. De obicei eu câștig meciurile și pe contraatac cu mai puține ocazii. E un scor mincinos. Puteam primi cel puțin un penalty. Poate era altul scorul. Avem maximum 10 la sută șanse la meciul retur”, a declarat Dan Petrescu pentru Look Sport.

Atac la predecesori

CFR Cluj a început sezonul avându-l antrenor pe Edi Iordănescu. Actualul tehnician de la Mediaș a fost demis după doar 3 partide de la CFR.

„S-au făcut greșeli în alcătuirea lotului aici. E prima mea înfrângere acasă ca antrenor la CFR. E prima dată când luăm și 3 goluri. Nici portarul nu a avut noroc. A avut 3 șuturi și a luat 3 goluri. Așa e când nu joacă. Îmi asum aceste schimbări”, a adăugat Petrescu.

Premieră neagră » E prima dată când i se întâmpla asta lui Petrescu în România!

„Hoban, Males, Ioniță, Bud, Camora, Costache sunt jucători foarte buni. Nu am băgat copii, jucători de la echipa a doua. Au fost jucători cu experiență”
Dan Petrescu, antrenor CFR

Vezi și: 

Enache își ia revanșa și câștigă la Cluj! Giurgiuvenii sunt cu un pas în finala Cupei României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
1763887750508605
Calin Francu  •  04 Aprilie 2019, 09:38

Ati inceput cu blaturi bai dane . Bravo voua astia din generatia de aur sinteti mai rai ca cei dinainte . Va ajutati intre voi la greu sa luati campionate . Dupa ce l-ati facut campion pe Hagi acum va face el . Ca asa e corect . Dai dracului pe ceilalti doar nu ne scoatem noi ochii colegi din ,, gen de aur,,. Ai bagat rezerve cu Astra ca sa cistige pentru ca apoi in campionat sa va de-a punctele . Cind Becali spunea ca il interesa campionatul mai mult ca si cupa toti ii sarwau in cap acum ca tu ai facut mizeria asta nu spune nimeni nimic. Mai aveti pe sepsi si viitorul de partea voasyra cu Astra ati terminat iar Craiova va juca cu juniorii ca asa sint facute jocurile si uite cum cfr e facuta dinou campioana. Nu ne luati de prosti nici tu nici marele *** Hagi ca vedem si noi ce mirsavii faceti si ce presiuni indiferent prin ce mijloace

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  04 Aprilie 2019, 08:14

bine ai revenit Plangocea Dan Penalty......

10153782942597276
Spancioc Viorel  •  04 Aprilie 2019, 05:55

Asta e valoarea campionatului, cupa pentru campionat...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează