CUPA ROMANIEI    •   CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0

CFR Cluj - Craiova // VIDEO + FOTO Spectacol în peluza Craiovei la deschiderea oficială a noului sezon » Interziși de FRF, ultrașii s-au răzbunat

FOTO: Cristi Preda

Articol de — Andrei Crăiţoiu Sambata, 14 Iulie

Primul meci al sezonului 2018-2019, Supercupa României dintre CFR Cluj și U Craiova, a oferit un adevărat spectacol în tribunele arenei "Ion Oblemenco". Cei 27.000 de oameni, majoritatea olteni, s-au ridicat la nivelul momentului. Și-au împins favoriții de la spate încă din primele clipe. Ritmul favorit a fost cel al hitului disco italian al anilor 80, “L’Estate Sta Finendo”, adaptat într-un șlagăr oltean, "Așa e la Craiova".

Nu a lipsit nici coregrafia specială în culorile echipei şi sigla clubului 3D. Dar pentru a o afişa au avut serios de furcă! Observatorul partidei ar fi interzis realizarea acesteia! Motivul? Fanii nu ar fi trimis "desenul" la Federaţie pentru a fi aprobat, dar până la urmă observatorul a cedat presiunilor şefilor din Bănie. În semn de răzbunare, pe toată durata meciului, toţi ultraşii au scandat de mai multe ori împotriva Federaţiei. 

"Mai frumoasă decât toate diamantele şi decât orice astre e doar credinţa noastră străluncind în nopţile albastre!", a fost mesajul afişat de fanii din Bănie pe întreaga peluză.

Comentarii (9 ) Adaugă comentariu

invinctus  •  15 Iulie 2018, 11:56

Mititeiii ciocul mic va uitati si plange ti !!!! Sclavii lu mititelu hai ca va muta la severin ha ha !!!!! A scapat stadionul de huligani asta e singurul lucru bun pe care la facut idolul vostru mititelu !!

gabryel28  •  15 Iulie 2018, 10:05

Clonati, asistati sociale si membrii psd adusi cu japca la stadion pt a urmarii o fantoma a fotbalului romanesc

Uța Sandu Daniel  •  14 Iulie 2018, 23:02

Ce credință aveți voi clonatilor va cumpărat Olga și Rotaru la bucata ,asta e credinta vostra ***

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase