CUPA ROMANIEI  ·  CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0

CFR Cluj - U Craiova 1-0 // Edi Iordănescu le transmite rivalilor din Liga 1: "Nu e niciun tsunami aici" + mesaj pentru Dan Petrescu

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Sambata, 14 Iulie 2018, 23:12

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a obținut primul trofeu din cariera de tehnician după victoria din Supercupa României, scor 1-0, contra Craiovei. 

"Am făcut un joc important. Aveam nevoie cu toții. Asta ne dă curaj că suntem pe drumul cel bun. Era important pentru club, pentru suporteri, pentru băieți și nu în uiltimul rând pentru mine. Avem tăria necesară să realizăm lucruri frumoase. Mă bucur și felicit băieții. Au arătat nu doar valoare astăzi ci și mult caracter. 

Am avut susținerea totală a conducerii. Mă bucur că au înțeles mesajele mele. Adversarii trebuie să înțeleagă că nu e niciun tsunami aici. Clubul e solid și echilibrat din toate punctele de vedere, nu avem niciun fel de probleme.

Muncim zilnic pentru calificarea în Liga Campionilor. Am găsit un grup omogen, ceea ce e și meritul lui Dan. Trebuie să îl felicităm și pe el, este și meritul lui pentru acest trofeu", a declarat Edi Iordănescu la TV Pro X. 

Vezi și: Ciprian Deac își laudă un adversar din Supercupă: "Are o calitate ieșită din comun!"

Devis Mangia a pornit noul sezon cu stângul, dar nu e îngrijorat: "Să nu mai vorbim despre ei"”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (4)

sorinvision  •  15 Iulie 2018, 21:15

Opinie: CFR Cluj a jucat slab, mult mai slab decat in era Dan Petrescu. Edi Iordancescu nu prinde luna decembrie la CFR.

maxp  •  15 Iulie 2018, 09:51
Postat de hitman222 pe 15 Iulie 2018, 07:45

Ar vrea si el ceva trofee si stie ca le poate lua doar daca se impiedica adversarii.

Acum, la modul serios, scopul cluburilor din Romania nu ar trebui sa fie castigarea de trofee, ci performanta europeana. Acolo se creeaza istoria si chiar de-acolo vin si banii. Sa iei un titlu sau o cupa intr-o tara ca Romania e fix pix, o calificare a CFR-ului in Liga Campionilor de exemplu, ar valora mai mult decat o tripla interna din toate punctele de vedere. Nu mai vorbim de eventuale calificari prin faze superioare ale competitiilor europene.

hitman222  •  15 Iulie 2018, 07:45
Postat de jack_the_striper pe 15 Iulie 2018, 05:21

Prostul de Jiji visa probleme la CFR Cluj :)))

Ar vrea si el ceva trofee si stie ca le poate lua doar daca se impiedica adversarii.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1