FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS U CRAIOVA - VIITORUL 1-2

CS U CRAIOVA - VIITORUL 1-2 // Sorin Cârțu, analiză punct cu punct a subiectelor fierbinți: situația lui Mangia, injuriile la adresa lui Gică Popescu, șansele la trofee

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 22:47

Viitorul a trecut de CSU Craiova, scor 2-1, în manșa tur a semifinalei Cupei României. Sorin Cârțu, președintele gazdelor, a analizat punct cu punct la TV Telekom Sport subiectele fierbinți din jurul echipei pregătite de Devis Mangia, după ce în decurs de 5 zile oltenii și-au ciobit serios șansele la cele două trofee ale sezonului. 

  • Returul se joacă pe 23 aprilie, la Ovidiu;
  • În cealaltă semifinală, Astra s-a impus în deplasare cu CFR Cluj, scor 3-1.

....despre șansele de calificare în finala Cupei: „Au dormit acolo, la fazele de la goluri. Mi se pare exagerat scorul și faptul că am pierdut. Avem șanse în continuare la calificare. De fiecare dată când am jucat la Viitorul, echipa a făcut meciuri bune. Digerăm greu înfrângerea, pentru că nu se arăta prin desfășurarea jocului”.

...despre fanii care i-au cerut demisia lui Mangia: „Știți cum e tribuna, nemulțumită de rezultat. Nu o poți interpreta într-un fel sau altul. Fanii vin acolo să vadă victoria. Pe mine m-a surprins reacția lor față de intrarea pe teren a lui Rocha, când se știe clar că Fortes are un anumit grad de pregătire. Schimbarea s-a făcut pe o alegere tactică, pe faptul că nu mai putea să joace. Era singura posibilitate. Și publicul trebuie să înțeleagă anumite situații prin care trece echipa”.

...despre injuriile adresate de fani lui Gică Popescu: „Deplasate. Nu poți să te adresezi așa unei foste mari glorii din Criaova. E un om care a ajutat la construirea unei echipe campioane. A ajutat clubul, a ajutat fotbalul craiovean. A făcut cinste prin prezențele lui la națională. Deplasată total reacția fanilor”.

...despre Devis Mangia: „Nu știu dacă e presiune asupra lui. Sunt două rezultate pe care nu le dorea nimeni. La modul în care s-au jucat meciurile, nici nu se anunțau. Ambele se puteau termina egal sau cu victoria noastră.

Eu am mai spus-o. Obiectivul la începutul sezonului au fost cupele europene. Faptul că s-au deschis aceste posiblități, să atacăm ambele trofee, e un bonus. Încercăm să le exploatăm. Mangia nu e sub presiune că nu ia titlul”.

Vezi și: 

Devis Mangia își face inamici în toate direcțiile! După ce fanii i-au cerut demisia, italianul s-a pus rău și cu șefii clubului la declarații

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
fabius_2014
fabius_2014  •  05 Aprilie 2019, 19:47
Postat de fabius_2014 pe 05 Aprilie 2019, 19:45

CSM Alexandria - FCU Est 1948 0-1 Asta este varianta pe care ne-o propui. O echipa de familie si ce familie !

CSM Alexandria - FCU Est 1948 1-0 Asta e varianta corecta :))))

fabius_2014
fabius_2014  •  05 Aprilie 2019, 19:45
Postat de Biziche Marin pe 05 Aprilie 2019, 13:47

U Craiova 1948 Clubul Sportiv SA (Clubul Sportiv U Craiova SA) este o echipa care a fost cladita pe minciuna si furt de indentitate cu complicitatea fostei si actualei conduceri FRF si cu ajutorul indirect oferit de unele persoane politice

CSM Alexandria - FCU Est 1948 0-1 Asta este varianta pe care ne-o propui. O echipa de familie si ce familie !

835260323234578
Biziche Marin  •  05 Aprilie 2019, 13:47

U Craiova 1948 Clubul Sportiv SA (Clubul Sportiv U Craiova SA) este o echipa care a fost cladita pe minciuna si furt de indentitate cu complicitatea fostei si actualei conduceri FRF si cu ajutorul indirect oferit de unele persoane politice

Vezi toate comentariile (32)
Comentează