FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS U CRAIOVA - VIITORUL 1-2

CS U CRAIOVA - VIITORUL 1-2 // Devis Mangia își face inamici în toate direcțiile! După ce fanii i-au cerut demisia, italianul s-a pus rău și cu șefii clubului la declarații

FOTO: Facebook @Craiova
FOTO: Facebook @Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 22:36

Viitorul a trecut de CSU Craiova, scor 2-1, în manșa tur a semifinalei Cupei României. O parte din cei aproximativ 7.000 de suporteri prezenți pe stadion i-au cerut demisia lui Devis Mangia, după ce oaspeții au întors scorul. La final, italianul a oferit o declarație prin care riscă să își pună în cap și conducerea clubului. 

  • Returul se joacă pe 23 aprilie, la Ovidiu;
  • În cealaltă semifinală, Astra s-a impus în deplasare cu CFR Cluj, scor 3-1.

Conform reporterului TV Telekom Sport prezent pe „Ion Oblemenco”, unii fani olteni n-au mai suportat încă un eșec și i-au cerut demisia antrenorului.

Apoi, la interviul de după meci, Mangia s-a eschivat când a fost întrebat dacă lotul Craiovei este unul care poate se bate la titlu: „Eu nu vreau să răspund, trimit în teren cea mai bună echipă. Atât pot spune”.

Italianul a dat vina și pe programul încărcat: 

„Pentru mine nu e presiune. Eu continui munca pe care am început-o. Întrebați-i pe alții despre demitere. Singura soluție e să lucrăm mai mult. Nu avem timp pentru recuperare. Avem o zi mai puțin liberă decât adversarii noștri. Nu știu dacă asta este normal.

Eu nu știu dacă astea sunt lucruri normale, cu renunțarea la una dintre competiții. Apar doar în mintea altor persoane. Duminică (n.r. cu CFR Cluj) voi face la fel. Nu știu cine se va putea recupera până atunci, dar eu voi trimite tot ce am mai bun la dispoziție.

Nu poate fi o problemă presiunea fanilor. Dacă nu suporți asta, nu poți juca sau antrena la Craiova. Trebuie să meriți să fii aici!”, a declarat Mangia la TV Telekom Sport. 

 

 

Vezi și: 

VIDEO + FOTO „Regele” Hagi i-a dat șah-mat lui Mangia! Întoarcere fantastică de scor, iar oltenii par debusolați înaintea meciului cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
fabius_2014
fabius_2014  •  05 Aprilie 2019, 18:35
Postat de andrei.f pe 05 Aprilie 2019, 13:08

Dacă craiova nu bate cfr, mangia e pe făraş. Arivederci !

Apreciez comentariul tau din blogsport, dar aici cred ca te inseli. Mangia este in obiectivul stabilit in conditiile in care i s-au vandut cei mai buni jucatori. Lucrurile sunt simple, Craiova si-a propus anul acesta o participare in cupele europene. La un moment parea ca se poate mai mult si ... vom vedea.

andrei.f
andrei.f  •  05 Aprilie 2019, 13:08

Dacă craiova nu bate cfr, mangia e pe făraş. Arivederci !

ray51
ray51  •  05 Aprilie 2019, 12:51

Bine Mangia. "... trimit în teren cea mai bună echipă. Atât pot spune”. Corect.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close