FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - SEPSI 0-1

Reghecampf nu i-a iertat pe Ivan și Bancu: „Nu am fost profesioniști! Asta nu e de scuzat”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul clubului oltean, și-a găsit cu greu cuvintele după meci. +12   FOTO
Laurențiu Reghecampf, antrenorul clubului oltean, și-a găsit cu greu cuvintele după meci.

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 21:52 / Actualizat joi, 12 mai 2022 21:53

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea și la returul semifinalei Cupei României, scor 1-0, și va juca în ultimul act împotriva lui FC Voluntari. Laurențiu Reghecampf, antrenorul clubului oltean, și-a găsit cu greu cuvintele după meci. 

Reghecampf rămâne fără Cupa României în palmares, competiţie în care a ajuns o singură dată în ultimul act, în 2014, când a pierdut cu FCSB în faţa Astrei. Antrenorul oltenilor a criticat lipsa de inspirație a lui Ivan, „foarfecă” din 5 metri la faza premergătoare golului lui Sepsi, și a lui Bancu, „roșu” pentru un gest grosolan. 

Nicușor Bancu, gesturi grosolane în ultimele minute ale semifinalei cu Sepsi! Și-a lovit adversarul de două ori, iar patronul Rotaru e categoric: „Va plăti!”
Craiova - Sepsi 0-1
Nicușor Bancu, gesturi grosolane în ultimele minute ale semifinalei cu Sepsi! Și-a lovit adversarul de două ori, iar patronul Rotaru e categoric: „Va plăti!”

Laurențiu Reghecampf, după CS Universitatea Craiova - Sepsi

„Supărare, dezamăgire. Am avut 3-4 ocazii foarte mari, dar nu am profitat de ele. Am luat un gol foarte ușor, apoi cartonaș roșu pe o greșeală a lui Nicușor Bancu. Nu știu de ce nu am luat cele mai bune decizii. A fost o seară neagră. Nu s-a greșit nicăieri. Nu am fost profesioniști în anumite momente. Am tratat cu ușurință anumite momente. Am primit golul dintr-o degajare a portarului. Puteam să fim mai lucizi.

Nu e vorba de meciuri decisive sau că nu avem jucători de valoare. Au foarte mare valoare, dar nu au fost inspirați. Faza lui Andrei Ivan, dacă mai are asta de 20 de ori, de 20 de ori marchează. E singur pe 5 metri, poate face ce vrea, cu latul, orice. Eu le-am spus mereu să aleagă soluția cea mai simplă”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Orange Sport. 

Laurențiu Reghecampf a comentat și gestul violent al lui Nicușor Bancu: „El a încercat foarte multe astăzi, dar nu e ceva de scuzat. Nu pot să vin în fața voastră și să îl scuz. Nu e OK, e jucător de națională, e liderul nostru. Știe și el că nu a fost bine”.

Să terminăm acest sezon pe care ni l-am făcut greu cu mâna noastră, apoi vom face o analiză și vom lua anumite decizii, împreună cu patronul și cu oamenii din conducere
- Laurențiu Reghecampf

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Cristi Balaj, despre jocurile de culise din lupta CFR Cluj vs FCSB: „De ce să ne ascundem? E o realitate!”

EXCLUSIV Cristi Borcea și Vladimir Cohn au căzut de acord în privința siglei lui Dinamo: „Simplu și la obiect”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
prazberg
prazberg  •  13 Mai 2022, 17:25
Postat de poison pe 12 Mai 2022, 22:21

Bancu e un banc sec, iar Ivan și Markovic sunt două petarde umflate prin presă.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  13 Mai 2022, 16:43

Dle Rotaru inca de anul trecut echipa pe final a jucat similar cu asta. Stiti cum abia-abia s-a castigat cupa cu Astra care era daramata si deja retrogradata. Aceeasi echipa fara vlaga, indolenta,in care jucatorii nu se intrajutoreaza intre ei, nu se implica in presing, simuleaza atacul la deposedare si in concluzie joaca la alibi. Multi am cerut sa mai schimbati jucatorii blazati, fara chef de efort si joc si nu antrenorii. Ma rog e echipa dvs., dar dezamagirea si rusinea e a suporterilor. Micimani in efort si gandire, indolenti, incapabili, chiar rudimentari unii in joc, infumurati si imbuibati fata de altii care joaca neplatiti cu lunile. Lasati-l pe Sorin sa taie fara mila si cu Reghe sau Radoi sa faca echipa la nivelul footbalului de odinioara din Craiova.

pittt
pittt  •  13 Mai 2022, 14:07
Postat de Ticu Troya pe 13 Mai 2022, 09:34

Unde sunteți bă oltenii ăia , care țipau ca din gură de șarpe, cum la bruscat Săpunaru pe Pramatie ăla !!?Păi Săpunaru a făcut un gest normal în comparație cu Bancoi !

Vezi că aici gresesti!! Suporterii FCU nu sunt olteni sunt mititei si atât!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează