FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - SEPSI 0-1

MM Stoica, revoltat după CSU Craiova - Sepsi: „Nu se poate așa ceva! I-a făcut trenă, cum se face la mirese. Noroc că nu era îmbrăcat în alb”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 22:00 / Actualizat joi, 12 mai 2022 22:58

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea și la returul semifinalei Cupei României, scor 1-0 (2-1 în tur) și va juca în ultimul act împotriva lui FC Voluntari. Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a răbufnit la adresa arbitrului Horațiu Feșnic. 

În minutul 4 al meciului din Bănie, Sepsi ar fi trebuit să beneficieze de un penalty, la duelul dintre Mitrea și Screciu. Mitrea s-a desprins din marcajul apărătorului oltean. Reluările arată tricoul fotbalistului de la Sepsi întins, o tragere evidentă și lungă ca durată. 

Reghecampf nu i-a iertat pe Ivan și Bancu: „Nu am fost profesioniști! Asta nu e de scuzat”
CSU Craiova - Sepsi 0-1
Reghecampf nu i-a iertat pe Ivan și Bancu: „Nu am fost profesioniști! Asta nu e de scuzat”

Horațiu Feșnic, plasat la 5 metri de fază, nu a observat iregularitatea. Nici asistentul Alexandru Cerei nu a semnalat faultul.

Decizia „centralului” din Cluj l-a făcut pe Mihai Stoica să reacționeze nervos. 

Mihai Stoica: „Nu se poate așa ceva. Îți bați joc de o echipă dacă nu dai fault la așa ceva”

„Dacă aici nu se dă penalty nu mai are rost să vorbim despre fotbal. Spuneam că penalty mai mare ca la Ianis (n.r. - Stoica, într-un duel cu Marius Constantin în prima repriză a meciului CSU Craiova - FCSB) nu se poate. Ba da, se poate! La Mitrea acum! 

Nu se poate așa ceva. Îți bați joc de o echipă de fotbal dacă nu dai fault la așa ceva. I-a făcut trenă, cum se face la mirese. Noroc că nu era îmbrăcat în alb. Nu se poate! Eu am în cap cum a dat penalty același Feșnic când am jucat noi cu Craiova. A dat la Cristea în duel cu Ivan și nimeni nu știe nici acum unde a fost contactul și de ce a dat penalty.

Iar el nu dă penalty la asemenea faze. E periculos ce face Feșnic, credeți-mă. Sepsi putea să piardă meciul ăsta și calificarea. N-ai cum să nu vezi, nu există așa ceva”, a declarat Mihai Stoica la Orange TV. 

Mihai Stoica, după ce Horațiu Feșnic a fost delegat la Voluntari - FCSB: „Nu cred că ar fi foarte inspirată delegarea”

Gazeta a dezvăluit în eexclusivitate că Horațiu Feșnic a fost delegat la partida dintre FC Voluntari și FCSB, din etapa #9 a play-off-ului. Mihai Stoica contestă această decizie a CCA.

„Prima problemă este că meciul este la 48 de ore distanță. A doua este că Feșnic este trecut cu CFR. Noi avem 3 jucători la limita cartonașelor. 

Nu cred că ar fi foarte inspirată delegarea, plus că a greșit împotriva noastră la un meci pe care noi l-am pierdut din cauza lui în primul rând pentru că face greșeli meci de meci. Mă uit la meciul ăsta, nu e ok cum a arbitrat”, a mai precizat Mihai Stoica.

L-am văzut pe Colţescu, a avut un sezon foarte bun, nu ţin minte să fi văzut o eroare, iar la U Cluj cu Hermannstadt am văzut o prestaţie excepţională. La ora actuală e cam singura soluţie
-Mihai Stoica, despre arbitrul pe care îl preferă la la FCSB - CFR Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Cristi Balaj, despre jocurile de culise din lupta CFR Cluj vs FCSB: „De ce să ne ascundem? E o realitate!”

EXCLUSIV Cristi Borcea și Vladimir Cohn au căzut de acord în privința siglei lui Dinamo: „Simplu și la obiect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
iung811
iung811  •  13 Mai 2022, 20:43

Dacă vrei il chemăm si pe Sapunaru sa te simți mai bine

iung811
iung811  •  13 Mai 2022, 20:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108779877311497
George Ionescu  •  13 Mai 2022, 09:53

...da ,un arbitru de toata jena ...de ce nu a dat penalty ?...trebuia dat penalty pentru tinere de tricou ...poate ne trezeam si noi ...era minutul 4 nu 66 ...arbitru ne a mancat meciul ...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează