FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - SEPSI

VIDEO + FOTO Penalty nedat în prima repriză din CSU Craiova - Sepsi » Mihai Stoica, ironie la adresa lui Feșnic

Sepsi Sf. Gheorghe a cerut lovitură de la 11 metri în minutul 4 al deplasării de la Craiova, returul semifinalei Cupei României, când Vladimir Screciu l-a tras evident pe Bogdan Mitrea în careu, la o fază fixă. +4   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe a cerut lovitură de la 11 metri în minutul 4 al deplasării de la Craiova, returul semifinalei Cupei României, când Vladimir Screciu l-a tras evident pe Bogdan Mitrea în careu, la o fază fixă.

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 20:09 / Actualizat joi, 12 mai 2022 20:21

Sepsi Sf. Gheorghe a cerut lovitură de la 11 metri în minutul 4 al deplasării de la Craiova, returul semifinalei Cupei României, când Vladimir Screciu l-a tras evident pe Bogdan Mitrea în careu, la o fază fixă. 

Sepsi a început curajos returul de pe „Ion Oblemenco”. A obținut o lovitură de la colțul terenului în minutul 4 și ar fi trebuit să beneficieze de un penalty, la duelul dintre Mitrea și Screciu. 

Horațiu Feșnic, greșeală în CSU Craiova - Sepsi

Mitrea s-a desprins din marcajul apărătorului oltean. Reluările arată tricoul fotbalistului de la Sepsi întins, o tragere evidentă și lungă ca durată. 

Horațiu Feșnic, plasat la 5 metri de fază, nu a observat iregularitatea. Nici asistentul Alexandru Cerei nu a semnalat faultul. 

Mihai Stoica, ironie la adresa lui Feșnic

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, l-a ironizat pe „central”: „Feșnic nu vede când se întinde tricoul juma’ de metru cum vede toată lumea, dar a văzut penalty la Cristea doar el”.

Mihai Stoica face referire la penalty-ul dictat de Feșnic în eșecul suferit FCSB cu CS Universitatea Craiova, scor 0-2, în actualul play-off, după un duel între Iulian Cristea și Andrei Ivan.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Cristi Balaj, despre jocurile de culise din lupta CFR Cluj vs FCSB: „De ce să ne ascundem? E o realitate!”

EXCLUSIV Cristi Borcea și Vladimir Cohn au căzut de acord în privința siglei lui Dinamo: „Simplu și la obiect”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (49)
valentindragobete
valentindragobete  •  12 Mai 2022, 21:56
Postat de llocomotivalibera pe 12 Mai 2022, 21:00

Pe Mini asta nu-l baneaza nimeni,sau doar la 8ulau se linisteste

După moartea mintea ta care ar fi motivul să-l " vâneze " ? Hai, bagă !

geogeo
geogeo  •  12 Mai 2022, 21:50
Postat de Marius Negrea pe 12 Mai 2022, 21:39

Secui in finala, spre disperarea rumulanilor nationalisti... Bravoooo... Bine ca la fotbal nu se canta imnul Secuiesc... N-are lumea de ce se lega!!!

Sa stii ca prostalai ca tine inflameaza lucrurile. Sepsi e o echipa mai mult decat OK si n-are nimeni de ce sa fie nefericit ca au ajuns in finala Cupei. Munca lor, bravo lor!

geogeo
geogeo  •  12 Mai 2022, 21:47
Postat de llocomotivalibera pe 12 Mai 2022, 21:06

LA baraj cu Craiova ..sa se sature de aranjamentele cu produsele lactate

Tu esti prostalau tare, daca faceau blat cu FCSB azi ar fi fost odihniti, numai ca s-a vazut ca in repriza a 2-a au fost lesinati. Au vrut si capra si varza si le-a ramas prazu'.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează