FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSM ALEXANDRIA - FARUL 2-2

Reacție categorică în studio, după marea surpriză din Cupa României Betano: „O palmă pentru cei care nu erau de acord!”

Farul a remizat cu CSM Alexandria, 2-2 // sursă foto: farulconstanta.com
Farul a remizat cu CSM Alexandria, 2-2 // sursă foto: farulconstanta.com

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2022 17:54 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 18:55

Daniel Stanciu (48 de ani), directorul executiv de la FC Argeș, consideră rezultatul din meciul CSM Alexandria - Farul, 2-2, o „palmă pentru cei care nu erau de acord cu acest format” al Cupei României Betano. 

În primul meci din faza grupelor Cupei României s-a consemnat o surpriză majoră. CSM Alexandria, liderul seriei 6 din Liga 3, a remizat cu Farul, echipa care conduce primul eșalon, cu mențiunea că Gică Hagi nu a trimis pe teren cel mai bun „11” avut la dispoziție.

Faptul că faza grupelor a debutat cu o surpriză l-a provocat pe Daniel Stanciu să spună la „Liga DigiSport” că cei care au contestat noul format al competiției, intrat în vigoare din acest sezon, au primit o „palmă”.

Iulian Cristea șochează lumea medicală! Vești de ultimă oră despre fundașul lui FCSB: aproape să doboare recordul lui Dică
FCSB
Iulian Cristea șochează lumea medicală! Vești de ultimă oră despre fundașul lui FCSB: aproape să doboare recordul lui Dică

Reacție categorică în studio, după CSM Alexandria - Farul: „O palmă pentru cei care nu erau de acord!”

Asta e o palmă, între ghilimele, pentru cei care nu erau de acord cu acest format. Este un format interesant, care a fost primit cu reticență la început, așa cum a fost și când s-a schimbat sistemul în Liga 1, cu play-off și play-out.

Cred că în perioada următoare vom avea mai multe surprize de acest gen. Uite, Alexandria din Liga 3 scoate un 2-2 cu liderul din Liga 1.

Alexandria joacă 3 meciuri pe propriul teren, în care poate oferi mult mai mult!”, a punctat Stanciu.

Două lucruri mi-au plăcut: Mi-au plăcut Alexandria și acest arbitru, Porumbel, pe care nu l-am mai văzut niciodată. În general mi-a plăcut ce a arătat, cum a interpretat fazele. 

- Ion Crăciunescu

Mai multe știri despre CSM Alexandria - Farul: 

Antrenorul Alexandriei, după ce a împiedicat-o pe Farul: „Nu am avut emoții. La cum am jucat, aș fi fost mulțumit și dacă pierdeam”

Gică Hagi, ieșire nervoasă în meciul cu Alexandria din Cupă » Toată lumea a înlemnit pe bancă: „Nu aș vrea să fiu acum în vestiar!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
johny2003
johny2003  •  18 Octombrie 2022, 20:19

2 palme ptr daniel stanciu!

johny2003
johny2003  •  18 Octombrie 2022, 20:18

daniel stanciu se gudura pe linga Burlanul ***! Rusinica... Exprimare retorica! Nerusinatul nu are Rusine....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează