FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - FARUL 0-2

VIDEO Hagi a vorbit despre event, apoi a plecat val-vârtej de la interviu: „Ați uitat câți tineri am băgat. Nu mai mutați bobul în altă parte”

Gică Hagi +11   FOTO
Gică Hagi

Articol de , - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 23:30 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2022 00:09

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, a comentat victoria cu Rapid din grupele Cupei României, scor 2-0. 

„A fost greu, din toate punctele de vedere. Ne așteptam la asta, știam ce potențial au, dar cred că am pregătit bine meciul. Am fost inspirați. Este o victorie frumoasă, care ne dă încredere și ne meține în lupta pentru calificarea mai departe”, a spus Hagi.

De ce nu-l mai vrea Gigi Becali pe Laurențiu Reghecampf la FCSB » Rotaru are un rol decisiv
FCSB
De ce nu-l mai vrea Gigi Becali pe Laurențiu Reghecampf la FCSB » Rotaru are un rol decisiv

Gică Hagi, cu gândul la „dubla” Cupă - campionat după Rapid - Farul

Întrebat despre lupta pentru campionat, acolo unde este lider, Gică Hagi a admis că are obiective mărețe: 

„Nu mai pot veni în fața voastră să vă spun că nu ne gândim sus la campionat. E clar că o facem, ne dorim asta. Vom munci să avem constanță. Va fi foarte greu, dar ne gândim, de ce nu? Avem multe puncte, avem merite.

În Cupă vom avea meci cu CFR, meci greu, cu o echipă puternică, dar și noi suntem puternici. Nu pot să promit nimic, dar ne vom lupta, vom fi acolo, ne dorim să câștigăm. Până în momentul de față Farul a arătat că poate bate pe oricine din România”.

Gică Hagi: „Ați uitat câți jucători tineri am băgat”

Întrebat despre Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, Hagi a răspuns că „Ne-am salutat și atât. Suntem fericiți acum că am câștigat în Giulești, mergem acasă fericiți”. 

Apoi i-a amintit reporterului faptul că a utilizat mai mulți jucători tineri în această seară, inclusiv doi fotbaliști de 16 ani din primul minut: „Rapid are o echipă foarte bună, dar și noi suntem buni, chiar dacă ați uitat câți jucători tineri am băgat”.

17 aniare Adrian Mazilu, marcatorul golului 2, introdus la pauză de Hagi

Hagi a plecat val-vârtej de la interviu

Ulterior, întrebat despre meciul cu CFR Cluj și despre faptul că Farul are doi jucători convocați la națională, Gică Hagi și-a pierdut răbdarea, i-a adresat un reproș reporterului și a plecat val-vârtej de la interviu: 

„Nu mă interesează! Foarte bine, voi știți. Eu ce să vorbesc, despre ce să comentez? Am câștigat astăzi, sunt fericit! Nu mai mutați bobul în altă parte. Am bătut, suntem fericiți, vorbiți de meciul ăsta, de cum a jucat Farul! Seară bună!”. 

Mai avem un meci, apoi vine pauza. Ne concentrăm pe meciul care urmează, Chindia e în formă, ne va fi foarte greu. Vom încerca să luăm cele 3 puncte, apoi vom vedea.

- Gică Hagi, antrenor-finanțator Farul

VIDEO » Gică Hagi, la conferință: „Mazilu știe fotbal, v-a arătat-o”

La conferința de la final de meci, Gică Hagi a adresat cuvinte de laudă pentru Adrian Mazilu, fotbalistul de bandă de numai 17 ani care a înscris golul de 2-0.

„Jucătorii tineri au nevoie de experiență, iar clubul nostru le dă această oportunitate. Avem foarte mulți jucători tineri, pe care contăm, vrem să le dăm o șansă.

Ați văzut, Mazilu... după 25 de minute avea cârcei. Nu e ușor. Și-a dorit, știam lucrul ăsta, a fost cel mai bun jucător la pregătirea de vară. L-am lăsat să-și revină după un stagiu bun, apoi știam că-l voi promova. Deja intrase puțin în panică, se gândea că Banu, colegul lui din 2005 a promovat înaintea lui.

E unul dintre cei mai buni, a fost cel mai bun la toate testele în vară. Nu i-am dat șansa până acum pentru că-i aveam pe Alibec, pe ceilalți. E fotbalist, știe fotbal și v-a arătat-o. Are golul. E un atacant central-lateral foarte bun, de viitor. E constănțean, de-ai noștri, îl vom ajuta să ajungă mare”, a spus Hagi. 

Ca să devenim și noi puternici am nevoie să-mi vină parteneri în conducere. Singur nu voi putea să duc totul. Nu am putere, că nu am bani. Sunt bun la nivel tehnic, dar nu am bani. Aștept să vină acționarii. La un moment dat vor veni, atunci vom fi puternici, vom avea voce mai puternică.

Mă gândesc să merg și eu la Campionatul Mondial, să văd un meci. Să vedem dacă pot ajunge acolo. Cred că o echipă sud-americană va câștiga trofeul.

- Gică Hagi

Clasamentul grupei C din Cupa României

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Farul24-24p
2. Rapid24-33p
3. CSM Alexandria12-21p
4. CFR Cluj11-11p
5. U Cluj11-11p
6. Dumbrăvița11-40p
Rapid - Farul a oferit scene fără precedent » Fotbaliștii au refuzat jocul, ultrașii au scos buletinele: „Nu mai pot, tremură carnea pe mine!”
Rapid - Farul 0-2
Rapid - Farul a oferit scene fără precedent » Fotbaliștii au refuzat jocul, ultrașii au scos buletinele: „Nu mai pot, tremură carnea pe mine!”
Junior Morais, pedepsit aspru la Comisii, după ce l-a pălmuit pe Cordea în FCSB - Rapid
VERDICT
Junior Morais, pedepsit aspru la Comisii, după ce l-a pălmuit pe Cordea în FCSB - Rapid

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
Paksi
Paksi  •  11 Noiembrie 2022, 21:47

Cineva i-ar garantat lui Hagi campionatul sau are halucinații!

legio.sud
legio.sud  •  10 Noiembrie 2022, 11:30
Postat de godot pe 09 Noiembrie 2022, 23:45

Aici are dreptate Hagi: la flash-interviul de după meci se adresează doar întrebări scurte despre meci, oriunde în lume. La noi, de multe ori reporterii adresează întrebări lungi și fac varii comentarii proprii despre alte subiecte decât meciul propriu-zis.

Mai ales divagații pe subiectul echipa din Berceni !

legio.sud
legio.sud  •  10 Noiembrie 2022, 11:29
Postat de fecesebist.postdecembrist pe 10 Noiembrie 2022, 00:06

Asta la fiecare flashinterviu da impresia ca o fost prins la furat

Foarte tare , asta ! Bravo , Hagi ăsta se consideră geniu neînțeles …

Vezi toate comentariile (11)
Comentează