FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - DINAMO 1-0

DDB, prima reacție după acordul cu Uhrin + ce urmează pentru Mulțescu

DDB anunță că Gigi Mulțescu va rămâne în cadrul clubului Dinamo atât timp cât va dori +14   FOTO
DDB anunță că Gigi Mulțescu va rămâne în cadrul clubului Dinamo atât timp cât va dori

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 22:00 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 22:26

Dusan Uhrin jr. e noul antrenor al lui Dinamo! Cehul îl înlocuiește pe Gigi Mulțescu, care a demisionat după înfrângerea cu Astra, scor 0-1, în prima semifinală a Cupei României, manșa tur. DDB anunță că „SMURD”-ul va rămâne în cadrul clubului atât timp cât va dori.

Toate detaliile despre Astra - Dinamo 1-0, AICI!

Suporterii-acționari au confirmat acordul cu Uhrin. Cehul se află deja la București și va semna un contract pe un an și 3 luni cu Dinamo. Mâine va conduce primul antrenament.

DDB confirmă: „Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo”

Nu cedăm, câinilor! DUSAN UHRIN LA DINAMO! 

Dușan Uhrin Jr. este noul antrenor al echipei noastre începând din această seară. Dușan a semnat un contract valabil până la finalul sezonului următor al Ligii 1. (2021 - 2022) 

Mister este la București și va prelua echipa în cursul zilei de mâine. Cunoaște situația, a văzut meciurile echipei, știe problemele. „Dinamo e un club cu istorie și cu suporteri extraordinari. Fără suporteri, Dinamo nu mai exista!”. Antrenorul vine la Dinamo alături de staff-ul personal, din care fac parte Denis Kavan și Dragoș Picu. Îi mulțumim, din nou, seniorului nostru, Gheorghe Mulțescu, pentru tăria de care a dat dovadă atunci când a acceptat să preia echipa într-un moment atât de dificil. Presiunea a fost uriașă! 

Mulțescu va rămâne în cadrul clubului, pe o altă funcție, cât timp dorește, pentru că aici îi este locul! Dinamo are nevoie în continuare de experiența profesionistului desăvârșit care este Gheorghe Mulțescu! Șansele la Cupă sunt intacte! Dinamo se bate acum cu alt suflu și pentru rămânerea în Liga 1. Sunt meciuri cât o finală, toate!

WELCOME BACK TO DINAMO BUCHAREST, DUSAN UHRIN! Nu cedăm, câinilor! PUMNII SUS!

- COMUNICAT DDB

Nu cedăm, câinilor! DUŠAN UHRIN LA DINAMO! Dușan Uhrin Jr. este noul antrenor al echipei noastre începând din această...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Tuesday, April 13, 2021

6.000 de euroeste salariul pe care îl va avea Uhrin la Dinamo

12 victoriia strâns Uhrin la Dinamo în toate competițiile, în 26 de meciuri: plus 4 remize și 10 eșecuri

Gheorghe Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo: „Pentru mine este ultima stație”

Cele mai tari imagini din partida Astra - Dinamo 1-0

+10 FOTO

Citește mai multe știri despre Astra - Dinamo 1-0:

Faze controversate în Astra - Dinamo! „Câinii” au cerut de două ori penalty

I-a păcălit doar un meci! După golul luat din corner, Kongshavn mai comite o gafă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
jabs
jabs  •  14 Aprilie 2021, 14:39

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cu Uhrin jr pe banca Liga a 2 a va asteapta...... SUCCES....spre B

tataika
tataika  •  14 Aprilie 2021, 11:16

Au ajuns tararache și bucurica sa pună și antrenorul, după ce i-au impus și jucatori lui Multescu... Vai de voi!

horacechiarel
horacechiarel  •  14 Aprilie 2021, 08:55

Acum vedeți și voi cât de este greu să conduci un club.Paraziții ăștia de la DDB care și ei au prăduit clubul,aici mă refer la acei lideri de galerie,se știu ei care sunt,vor duce acest club direct în divizia B.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează